Docent Nederlands
Maandag
Maastricht, Nederland
5 dagen geleden

Over de functie

Is (de Nederlandse) taal echt jouw ding en heb je passie voor het onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou. Welkom bij het docententeam van Maandag!

Nederlands is een vak met enorme baankansen, daar heb je zo werk in! Ze komen leraren Nederlands te kort, dan heb je toch zo werk?

Hoor jij dit ook met enige regelmaat om je heen? En als je kijkt in de realiteit, waar zijn die vacatures Nederlands dan?!

Heel herkenbaar? Als startende docenten is je netwerk misschien nog klein, zie er dan maar eens tussen te komen. Geduld is het sleutelwoord.

Geef de moed niet op en heb vertrouwen en doorzettingsvermogen! Het zijn dezelfde eigenschappen die je ook in een klas nodig hebt.

Als docent Nederlands sta je voor grote uitdagingen op het gebied van onze taal. Het moet spannender, sexyer, leuker etc.

Misschien moeten docenten leerlingen juist opnieuw leren kijken naar taal, opnieuw de liefde voor het boek zien te vinden en laten zien hoe veelzijdig leuk taal kan zijn.

Team Maandag is opzoek naar docenten Nederlands (eerste en tweedegraads), die zich met passie voor het onderwijs inzetten en daarmee werken aan de toekomst van de huidige generaties!

Functie eisen

 • Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor Nederlands
 • Ervaring met lesgeven binnen binnen het voortgezet onderwijs, mbo of hbo (stage ervaring telt uiteraard ook!)
 • Over het bedrijf

  Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

  Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier