Calculator Onderhoud/Renovatie
continu
Maastricht, NL
4 dagen geleden

Calculator Onderhoud / Renovatie

Vind jij het werken met cijfers interessant en uitdagend? Ben jij in staat om zelfstandig op te nemen en te calculeren? En kun jij een overzichtelijk inzicht geven in financiële risicos van (potentiële) projecten.

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Midden-Limburg zijn wij opzoek naar een calculator Onderhoud en Renovatie.

Hierbij heb jij een ondersteunende en adviserende rol voor diverse afdelingen en projecten. Maar hoe ziet jou doorsnee dag eruit dan?

Als Calculator Onderhoud & Renovatie draag je zorg voor optimale oplossingen voor materiaalgebruik, constructies en prijsstellingen.

Hierin vraag je offertes aan en beoordeelt deze op basis van de contractdocumenten, je maakt calculaties vanuit bestekken, maar ook zonder bestek vanuit opname van het project.

Je zorgt voor de tijdige beschikbaarheid van zowel ramingen als kostprijsbegrotingen en aanbiedingsdocumentatie van potentiële projecten.

Je maakt deel uit van het calculatieteam en samen zorg je dat het calculatiebestand up-to-date blijft. Kortom, een zeer afwisselende functie die veel flexibiliteit vereist.

 • MBO+ / HBO opleiding
 • Woonachtig in de regio
 • Enkele jaren ervaring
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Secuur te werk kunnen gaan
 • Je ontvangt een marktconform salaris;
 • Bouw CAO
 • Je gaat aan de slag voor een gerenommeerde aannemer met voldoende toekomstperspectief!

  Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Midden-Limburg en is al jarenlang een gerenommeerd bouwbedrijf. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van onderhoud en renovatie t.

  b.v. woningcoöperaties en industriële bedrijven. Door korte lijnen is onze opdrachtgever in staat de wensen van de klant op flexibele wijze te vertalen naar de verschillende disciplines binnen de organisatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier