Monteur technische dienst
Group Pierre & Vacances Center Parcs
Zeewolde, PAYS-BAS
5 dagen geleden

Functie

Banen op het park - Onderhoud

Functietitel

Monteur technische dienst

Functieomschrijving

Als Technisch specialist ga jij je specialiseren in een van de werkgebieden van het Center Parcs. Deze technische werkgebieden zijn Aqua Mundo, Market Dome, Cottages en Overige gebouwen.

In je rol als Technisch Specialist adviseer je de managers als het gaat om onderhoud en herstelwerkzaamheden en geef je aan welke aspecten binnen je werkgebied aan vervanging toe zijn.

Op dagelijkse basis verricht je uiteenlopende technische werkzaamheden binnen en buiten je werkgebied. Jij bent dus technisch allround inzetbaar voor werkzaamheden m.

b.t. bijvoorbeeld installatie techniek, elektro techniek, bouwkunde en werktuigbouwkunde. Door de vele aanwezige facetten op het park is jouw nieuwe baan naast technisch inhoudelijk ook erg afwisselend! En dan draag je ook nog eens bij aan een goede, ontspannen vakantiebeleving van onze gasten! Wat wil je nog meer?

Aantal uur per week

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier