Tandarts
DentalMatch
Omgeving Emmen
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel :

Voor een modern ingerichte 7-kamer praktijk in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een tandarts voor minimaal 3 dagen in de week.

Je komt te werken in een team van 25 personen. Het team van behandelaren is erg divers en bestaat uit (gespecialiseerde) tandartsen en mondhygiënisten.

Naast algemene tandheelkunde wordt er ook implantologie aangeboden. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk, ook is er een bushalte op korte loopafstand van de praktijk.

Functieprofiel :

Je gaat aan de slag als algemeen practicus, gaat voor kwalitatief goede zorg en wenst graag een langdurige samenwerking aan te gaan.

Je werkt gestructureerd en zelfstandig, maar tegelijkertijd ben je sociaal en maak je onderdeel uit van het team. Je gaat voor de beste zorg voor de patiënt en bent in staat om de patiënt waar nodig gerust te stellen.

Je stelt diagnoses en stelt een behandelplan op. Je stuurt de assistenten aan en zorgt voor een correcte dossiervorming volgens de wet- en regelgeving.

Functie-eisen :

 • Je bent BIG-geregistreerd tandarts;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Zowel zelfstandigheid als het werken in teamverband is aan jou besteed;
 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar.
 • Aanbod :

  Een functie als tandarts in een professionele en moderne werkomgeving met een divers team. Het is mogelijk om op zzp-basis of in loondienst te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier