Verpleegkundige Chirurgie
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Afdeling

De verpleegafdeling Vaatchirurgie (D4 oost) heeft de beschikking over 26 klinische bedden. Het team bestaat uit (senior) verpleegkundigen, studenten (verpleegkunde), een afdelingsassistent, twee teamleiders en een manager zorg.

Er wordt veel gewerkt met protocollen. De complexiteit van de chirurgische patiënt vraagt extra deskundige zorg van de verpleegkundige.

Medewerkers van verschillende disciplines waar je intensief mee samenwerkt helpen jou daarbij. Behalve dat de afdeling zorg verleent, is het ook een opleidingsafdeling.

Er worden bijscholingen aangeboden die aansluiten op de ontwikkelingen binnen de specialismen. De mening van verpleegkundigen over het beleid en de kwaliteitszorg weegt daarbij zwaar.

We waarderen het dan ook zeker als je meedenkt.

Profiel

Je bent in het bezit van een mbo- en / of hbo-diploma verpleegkunde. Ervaring is niet vereist en starters zijn dan ook zeker welkom te solliciteren! Vanwege de dynamiek van de afdeling en de geboden zorg is het wel belangrijk dat je kordaat en zelfstandig kunt werken.

Heldere en duidelijke communicatie is daarbij essentieel. Ook in teamverband kom jij goed tot je recht. Je bent in staat knelpunten in de zorg te signaleren en te verbeteren.

Jij draagt op een positieve wijze bij aan een goede samenwerking in het verpleegkundig team. Je werkt zorgvuldig, discreet en je draagt jouw kennis en ervaring graag over.

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 3.071,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste aanstelling met een proeftijd van een jaar.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao universitair medische centra (UMC).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier