Supermarktmanager Traineeship
Dirk van den Broek
Amersfoort, nl
3 dagen geleden

Wat ga je doen

 • De superopleiding. Maak jij met ons supermarktmanager traineeship jouw vervolgstap in de retail? Heb jij al een aantal jaar ervaring in de retail?
 • Heb je hbo werk- en denkniveau, ambitie, analytisch vermogen en passie voor retail?

  Volg dan onze superopleiding en word Supermarktmanager Trainee bij Dirk en groei afhankelijk van je kennis en ervaring in 1 of 2 jaar door tot Supermarktmanager.

  In het traineeship start je als Afdelingsmanager en middels praktijkgerichte trainingen, intervisies met je mede trainees en persoonlijke begeleiding op de werkvloer groei je geleidelijk door naar Supermarktmanager, een superopleiding dus!.

  Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan ben je als Supermarktmanager verantwoordelijk voor de commerciële, operationele en personele resultaten van het filiaal.

  Daarnaast geef je direct aansturing aan de Afdelingsmanager(s) en indirect aan alle overige medewerkers. Dirk heeft meer dan 125 filialen en daarom is er altijd een geschikt filiaal bij jou in de buurt.

  Wij bieden je een één- of tweejarige superopleiding in de vorm van ons Supermarktmanager Traineeship aan, afhankelijk van jouw werkervaring en vooropleiding, waar jij wordt klaargestoomd om de Supermarktmanager van de toekomst te worden.

  In het eerste deel van het traineeship start je als Afdelingsmanager en leer je alle ins en outs van alle processen die op de afdeling plaatsvinden.

  In het tweede deel stroom je door naar de rol van Supermarktmanager en krijg je de ruimte om je hierin verder te ontwikkelen.

  Op de werkvloer word je op wekelijkse basis begeleid door jouw praktijkbegeleider, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kan toepassen.

  Daarnaast doorloop je periodiek ook samen met de andere trainees extra functie specifieke trainingen.

  Wat bieden wij?

 • Een traineeship dat zich volledig richt op het ontwikkelen van je leiderschaps-, commerciële-, en praktische vaardigheden
 • Bij aanvang van traineeship bij fulltime dienstverband (40 uur) een salaris van maximaal €3.355 bruto per maand (€3.097 per 4 weken)
 • Na het succesvol afronden van het traineeship bij fulltime dienstverband (40 uur) een salaris tussen de €39.875 en €58.
 • 189 bruto per jaar dat kan oplopen tot €90.000 bruto per jaar

 • 24 vakantie dagen op fulltime basis
 • Ruimte voor je ambities en ontwikkeling
 • Een goede pensioenregeling
 • De verantwoordelijkheid over je eigen filiaal
 • Wie zijn wij? Wij zijn Dirk. Met meer dan 125 filialen, 12.000 collega’s, en een consumentenomzet van 1,6 miljard zijn wij de ideale plek voor jouw carrière.

  Dirk denkt niet in stereotypes. Wij selecteren onze mensen niet op hun achtergrond, maar op potentie. De juiste instelling staat bij ons centraal, want we geloven dat je hiermee kan groeien naar wat je uiteindelijk wilt bereiken.

  Onze werkvloer is een voedingsbodem voor groei. En om jouw volledige potentie naar boven te kunnen halen, krijg je bij Dirk alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  We hebben oog voor elkaar, voeren het goede gesprek en ondersteunen elkaar waar nodig. Dit alles zorgt voor een sterk teamgevoel waar mensen met respect en in een goede sfeer met elkaar omgaan.

  Het doel is duidelijk : Dirk wil dat de klant altijd met een goed gevoel en een goed gevulde boodschappentas de Dirk uitstapt.

  Iedereen binnen Dirk voelt zich verantwoordelijk om hier een bijdrage aan te leveren.

  Wat vragen wij van je?

  Als onze toekomstige Supermarktmanager beschik je over klantgerichte instelling en vind je het leuk een grote groep mensen aan te sturen.

  Je vindt het leuk om je kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan te delen met anderen. Je bent enthousiast en denkt altijd in kansen en mogelijkheden om de resultaten van jouw filiaal te verbeteren.

  Daarnaast vragen wij het volgende :

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de (food) retail
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Afgeronde hbo Associate degree
 • Interesse? Reageer voor 10 juni.

  Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in het profiel van Supermarktmanager? Reageer dan voor 10 juni via de sollicitatieknop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier