Full-Stack Developer
Avanade
Amsterdam
5 dagen geleden

Job Description

Als Full-stack Developer bij Avanade zal jij je dagelijks gaan bezighouden met de allernieuwste cutting-edge technologieën binnen Azure en .

Net development om onze klanten verder te helpen. Als klantgerichte Full-stack ontwikkelaar krijg je de kans om de zaken van onze klanten, hun organisatie, systemen, uitdagingen en doelen te leren kennen.

Je werkt rechtstreeks samen met de klant en je collegas binnen Avanade om vereisten te definiëren en werkt vervolgens samen met het team om uitzonderlijke resultaten te behalen.

Wij bouwen oplossingen voor de grootste bedrijven van Nederland in diverse branches, wat garant staat voor uitdagend werk en afwisseling.

Binnen Avanade werken we voornamelijk met scrum. Op een typisch project werk je samen met een projectteam, wat vaak bestaat uit een scrum master, lead developer, experience designer en andere developers.

We hebben een grote offshore workforce en dat betekent dat je ook te maken krijgt met het samenwerken met collegas op afstand.

Je bent op zoek naar een kans om deel uit te maken van digitale transformatie en om omringd te worden door mensen die gepassioneerd zijn door het bouwen van moderne en mooie ervaringen voor klanten.

Je begrijpt ook wat er nodig is om ervoor te zorgen dat de applicatie schaalbaar, veilig en goed ontworpen is. Technieken zoals .

Net Core, Azure en TypeScript hebben voor jou geen geheimen meer. Je hebt het liefst ervaring als consultant en werkt regelmatig met externe klanten.

Jij maakt het verschil omdat :

 • Je ervaring hebt met het volledige .Net stack inclusief C#,
 • Je ervaring hebt met cloud omgevingen zoals Microsoft Azure en een relationele database zoals SQL Azure.
 • Je minimaal 2 jaar relevante IT-werkervaring hebt.
 • Je woonachtend bent in Nederland en in Nederland kan werken.
 • Je beschikt over een afgeronde bachelor- of masteropleiding richting Informatica of aanverwante studie.
 • En verder is ervaring met het een Javascript framework als Angular of React een pré
 • Waarom zou je voor Avanade kiezen?

 • Jouw toekomstige collega's helpen je bij vragen en uitdagingen. Bovendien heerst er een prettige, informele werksfeer.
 • Kennisontwikkeling staat bij ons centraal, en we borgen dit zowel door formele trainingsmogelijkheden aan te bieden als ook middels informele avonden waar peers onderling hun kennis delen;
 • Met jouw passie kan je met behulp van de nieuwste Microsoft-technologie dagelijks het verschil maken voor onze klanten in de enterprise markt;
 • We hebben een sterke focus op de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden van al onze mensen. Iedereen heeft een career advisor die samen met jou een plan maakt en je begeleidt in de keuze uit de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • We bieden de mogelijkheid om tijdens werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • We hebben zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk : -) : leaseauto, bonusregeling, telefoon en laptop, goede pensioenregeling, mogelijkheid om parttime te werken (min 32 uur) en nog vele andere extras.
 • Voel jij de match?

  Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website.

  Solliciteren via e-mail is niet mogelijk.

  Kijk voor meer informatie op , lees de verhalen van onze medewerkes op Be Orange en kijk voor een sfeerimpressie op onze Instagram of op onze Facebookpagina.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier