Junior Sales Engineer met doorgroei opportunity!
LMH Engineering
Doesburg, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Junior Sales Engineer

Wat ga je doen als Sales Engineer?

Als Junior Sales Engineer ben jij verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van een prachtige machinebouwer. Je zal hierbijvoornamelijk met componenten te maken hebben.

Jij bent een gemotiveerde jongeman / jongedame die klaargestoomd gaat worden om als internationaal accountmanager aan de slag te gaan.

Hierbij vorm jij het gezicht van de organisatie voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit ga jij doen door je klanten enerzijds zeer goed te adviseren op technisch vlak, maar anderzijds ook door commercieel gedreven te zijn.

Hoofdtaken bij deze functies zijn verder het vinden van nieuwe relaties, het uitwerken van offertes, project plannen, het maken van nieuwe prijsafspraken met leveranciers etc.

Jij bent hiervoor de persoon die "de oplossing biedt".

Wat wordt jou geboden?

Afhankelijk van de ervaring / kunde die jij meebrengt wordt je een salaris tussen de €2500 - €300 euro per maand geboden

De rechterhand voor hoofd engineering en verkoop, met begeleiding waar nodig

Benodigde certificaten / opfriscursussen en ontwikkeling op kosten bedrijf

Een dynamische en uitdagende rol, met enorme doorgroeimogelijkheden

Wat wordt er van jou verwacht?

Een afgeronde HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica

Ervaring dat bij de functie omschrijving wordt verwacht en bij de organisatie past

Een open en klantvriendelijk instelling met sterke communicatieve vaardigheden

Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift

Waar ga je werken?

Je zult werken bij een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de machinebouw. Onze klant is een snelgroeiende organisatie met internationale ambities.

Je komt te werken in een internationaal bedrijf met veel toekomst- en doorgroeimogelijkheden, met een gezellige bedrijfssfeer, waarbij waardering is voor het werk van de medewerkers.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Kevin Snaterse via (010) 754 2727 of mailen naar kevin.

snaterse lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

Arbeidsvoorwaarden

€30000 - €40000 per jaar

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier