Storingsmonteur 2 ploegendienst
Venco
Oosterhout, North Brabant Province
4 dagen geleden

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een toffe (afstudeer)stage in een snoepfabriek? Dan zit je hier goed! Cloetta Holland BV Roosendaal Spoorstraat is producent van onder andere drop en winegums van de merken Venco en Redband.

Als leidend zoetwarenbedrijf in Europa, zetten wij iedere dag met zo’n medewerkers weer alles op alles om de lekkerste snoepjes te produceren en te verpakken.

Nieuw talent is altijd welkom en daarom zijn wij op zoek naar een stagiair(e) op onze Kwaliteitsdienst.

Join our team!

Tijdens deze stage ga je je bezighouden met een project dat betrekking heeft op het kwaliteitssysteem. Er wordt verwacht dat je het grootste deel van de tijd meewerkt.

Je zal hierin worden begeleid door een medewerker uit het kwaliteitsteam (totale team bestaat uit 8 personen). Daarnaast neem je deel aan kleinere verbeterprojecten binnen onze fabriek.

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om tijd in te plannen voor eventuele schoolopdrachten.

Profiel

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige student die zich thuis voelt in een productieomgeving en niet vies is van aanpakken.

Je hebt oog voor detail en beschikt over een proactieve houding. Daarnaast heb je kwaliteit en duurzaamheid uiteraard hoog in het vaandel staan.

Functie-eisen

 • Relevante HBO-opleiding op het gebied van Food en / of Quality
 • Minimaal weken beschikbaar
 • Affiniteit met de Fast Moving Consumer Good branche (FMCG)
 • Wat bieden wij?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier