Teammanager intramuraal
Curamare
Middelharnis, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

In deze rol ben jij als teammanager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de woonzorglocaties Nieuw-Rijsenburgh en Ebbe & Vloed.

Je stuurt zowel psychogeriatrische als somatische afdelingen aan. Van jou wordt verwacht dat je de kaders aangeeft waarbinnen de teams zelfstandig kunnen werken.

Je maakt heldere afspraken om met elkaar tot een optimale dienstverlening te komen. Je zorgt ervoor dat op zowel zorginhoudelijk als organisatorisch vlak alles op orde is, zodat er een optimaal woonklimaat is en persoonsgerichte zorg aan de bewoners kan worden verleend.

Jij zorgt ervoor dat medewerkers gemotiveerd en geïnspireerd zijn zodat zij iedere dag het beste uit zichzelf halen. Je coacht hen in het leveren van zorg op maat en schept hierbij een prettig werkklimaat.

Je hebt dus een coachende rol. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde resultaatdoelstellingen en het organiseren van werkprocessen in en om het team.

Daarnaast voer je ook HR gerelateerde taken uit, denk aan bijvoorbeeld begeleiding bij ziekteverzuim, het voeren van jaar-

en ontwikkelgesprekken en het vormen en uitvoeren van beleid. Je weet het beleid te vertalen naar de praktijk en door jouw energieke karakter weet je draagvlak te creëren én medewerkers mee te nemen in de ontwikkelingen.

Je weet de kwaliteit en veiligheid binnen de intramurale zorg te waarborgen, pakt verantwoordelijkheid waar nodig en bewaakt de processen van de zorgteams.

In geval van problemen ben je laagdrempelig beschikbaar en bied je een luisterend oor. Samen met het team wordt ernaar gestreefd het elke dag een beetje beter te doen.

Kortom : genoeg redenen om deze uitdaging met ons aan te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan de ouderenzorg!

 • hebt HBO werk- en denkniveau en een relevante zorgopleiding, bijvoorbeeld een diploma verpleegkundige niveau 5 en zorgmanagement.
 • hebt werkervaring op teamleidersniveau, bij voorkeur opgedaan in de intramurale zorg.
 • kennis en ervaring met vernieuwen en verbeteren van de zorg.
 • bent in staat feedback te geven op constructieve wijze en feedback te ontvangen;
 • weet medewerkers in hun kracht in te zetten en je bent samenwerkingsgericht.
 • werkt zelfstandig, geeft vorm aan veranderingen en hebt een sterke visie op zorg.
 • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een salaris (FG 60) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
 • Heb je vragen?

  Neem dan contact op met Yvonne de Waal-Wilstra, divisiemanager langdurige zorg, 01187-488300.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 1 december.

  Waar kom je te werken?

 • CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden;
 • deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

  Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-

  Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.

  Solliciteer

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Deel de vacature via : Medewerker aan het woord

  Medewerker aan het woord

  De dynamiek op de SEH maakt mijn werk zo uitdagend.

  Manon Koolen leerling verpleegkundige SEH

  Verpleging en verzorging Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

  Bezoekadres

  Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

  0187 48 82 00

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier