Service & Klachten medewerker (12-24 uur) per 10 september bij de Persgroep in Best
YoungCapital
Best, NL
1 dag geleden
source : Officevacatures

De Persgoep is een toonaangevende uitgever en marktleider van de nationale en lokale nieuwsbladen. Als service en klachten medewerker kom je te werken op het kantoor in Best.

Je bent het aanspreekpunt van de klanten van alle kranten. Je gaat vragen beantwoorden die kunnen gaan over de bezorging, de kranten, de verschillende abonnementsvormen die er zijn, betalingen, wijzigingen in gegevens en eventuele klachten.

Naast het beantwoorden van vragen zet je ook een stapje meer voor de klant. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en kan zelf oplossingsgericht te werk gaan.

Zorg ervoor dat jij een meerwaarde aan de klant biedt en dat ze tevreden de telefoon ophangen.

De Persgroep is op zoek naar flexibele en communicatief vaardige medewerkers die minimaal 12 uur in de week beschikbaar zijn.

Je kan voor 12 tot 24 uur per week aan de slag, waarvan je sowieso iedere zaterdag van 08.00 uur - 13.00 uur en donderdag van 08.

00 uur tot 17.00 uur beschikbaar bent. De overige uren die je werkt worden verdeeld over de dagen van maandag tot en met vrijdag.

Je kan worden ingepland tussen 08.00 uur - 17.00 uur.

De start is op maandag 10 september. Je start dan met de eerste week training tot en met donderdag 13 september. De tijden van de training zijn van 09.

00 uur - 16.00 uur. De week erna heb je ook nog training, waarbij je minimaal 24 uur beschikbaar moet zijn. Dit is namelijk de tweede week van de training en wordt de kweekvijver genoemd.

Je gaat meeluisteren op de afdeling en zelf aan de slag.

Ben jij niet alleen vriendelijk en communicatief sterk, maar zet je ook een stapje extra voor de klant? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie als Service en Klachten medewerker in Best!

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt eerdere ervaring in het telefonisch benaderen van klanten (is een pré);
 • Je bent servicegericht ingesteld en absoluut niet telefoonschuw;
 • Je bent voor minimaal 12 uur per week beschikbaar;
 • Je bent elke zaterdag van 08.00 - 13.00 uur en elke donderdag van 08.00 - 17.00 uur beschikbaar (is een eis) en je bent elke vrijdag van 08.
 • 00 - 17.00 uur beschikbaar (is een pré).

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je verdient een salaris van €13,36 bruto per uur;
 • Je krijgt de twee weken training om jou klaar te stomen voor het werk;
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding van € 0,15 per km, vanaf 6 km;
 • Je krijgt een toeslag op zaterdag van 25%;
 • Je krijgt een leuke functie met gezellig collega's om je heen;
 • Bij goed functioneren heb je een baan voor langere tijd;
 • Een baan bij een van de grootste uitgeverijen in Nederland;
 • Een baan bij een van de grootste uitgeverijen in Nederland; Je uren zijn flexibel, waardoor je de baan goed kunt combineren met bijvoorbeeld een andere baan, een studie of je gezin.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier