Verhuizer
Luba
Zoetermeer, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Over de functie Samen met jouw collega's ga je oppad om diverse verhuisklussen aan te pakken. Zo kan het zijn dat jeparticuliere verhuizing binnen Nederland of naar bijvoorbeeldEngeland uitvoert en de volgende klus is een bedrijfs-

ofzorgverhuizing. Voor jou is het geen probleem welke verhuizing jijuitvoert. Als ervaren verhuizer weet jij als geen ander hoe jeandermans spullen tactisch in de vrachtwagen kan laden om hetvervolgens in het nieuwe huis van de klant op de juiste plek neerte zetten en eventueel te monteren.

Dit verhuisbedrijf dat isgevestigd in Zoetermeer bestaat al een lange tijd en vindtkwalitatief goed werk leveren erg belangrijk.

Hierdoor komenklanten bij hen terug. Functie eisen Om in aanmerking te komen voordeze functie, heb je : Minimaal vier jaar ervaring in het verhuisvak.

Het liefst ervaring met verschillende soorten verhuizingen : particulier, bedrijven, buitenland. Veel kracht om fysiek zwaarwerk te kunnen leveren.

Een rijbewijs B. Een representatieveuitstraling en een vlotte babbel. Wat wij bieden Een nieuweuitdaging in het verhuis vak waar je als goede verhuizer voorlangere tijd aan de slag zou kunnen.

Een leuke werkgever encollega's. En uiteraard een marktconform salaris. Hoe jesolliciteert Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudigesollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische)ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan onsis verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van deintercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier