Persoonlijk begeleider Klarinetweg 8-10
Humanitas DMH
Barendrecht
5 dagen geleden

SolliciterenSolliciteren

24 - 28 uur

Op onze woonlocatie in Barendrecht kunnen we jouw kennis en ervaring goed gebruiken. Word jij hét aanspraakpunt voor onze bewoners? Lees dan verder!

Een dag op Klarinetweg 8-10

Onze cliënten zijn acht volwassenen met een matige verstandelijke beperking in de leeftijd tussen de 31 en 51 jaar. Eén bewoner heeft een ernstige verstandelijke beperking.

Ze hebben het vertrouwd gezellig met elkaar. Als om zeven uur de wekker is gegaan, maakt iedereen zich klaar voor de dag.

Ontbijten, douchen, aankleden. Met toezicht en af en toe een beetje hulp kunnen de meeste cliënten het prima zelf. Om half tien is iedereen de deur uit.

De meeste cliënten gaan naar de zorgboerderij of Werk- en Activiteitencentrum Aksent, een paar minuutjes lopen naar de Bachlaan.

Hier gaan ze aan de slag in bijvoorbeeld de wasserette of in de werkkamer. Leuk en zinvol om te doen, goed voor de structuur en met allerlei mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Twee cliënten gaan naar WACII, bij de buren op Klarinetweg 6. Hier zijn vooral belevingsgerichte activiteiten voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en / of meervoudige beperking.

Rond half vier komt iedereen weer thuis. Dan kan er lekker geluierd worden, is er tijd voor hobby’s, en wie wil helpt bij het koken.

s Avonds maken de begeleiders het gezellig met spelletjes of een thema-avond. Meer weten? Bezoek onze of bekijk onderstaande video.

Werk dat ertoe doet!

Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider met ervaring in de gehandicaptenzorg. Bij ons kan je je kennis en ervaring optimaal inzetten.

Want hoe mooi is het als een bewoner zich gelukkig voelt? En hoe fijn is het als jij daar een bijdrage aan kunt leveren?

Als begeleider ben je het dagelijks aanspreekpunt voor onze cliënten en stel je, samen met de gedragsdeskundige en het netwerk van de cliënten, het trajectplan en bijbehorende doelen op.

Je signaleert grote en kleine veranderingen bij je cliënten en zet hier adequaat en proactief acties op uit.

Je levert een waardevolle bijdragen om onze cliënten een goed leven te geven, waarbij we hard bezig zijn om de Triple C methode te implementeren.

Dit ben jij

 • Je hebt een zorg-gerelateerde mbo 4 opleiding
 • Je hebt de drive én het geduld om onze cliënten vanuit hun wensen en mogelijkheden vooruit te helpen
 • Je bent sterk in observeren en analyseren
 • Scherpzinnigheid, niet alleen heb je gevoel voor humor maar je hebt ook oog voor detail
 • Ervaring met de Triple C methode is een pré.
 • Dit bieden wij jou

  Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde blije medewerker.

  Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistisch achtergrond is voelbaar en zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn.

  En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid.

  Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team en wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de cliënt
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 40 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 3.154,-
 • Extra vrije tijd (PBL), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier