Verkoopmedewerker
Randstad
BREDA, NL
2 dagen geleden

VERKOOPMEDEWERKER TANKSTATION - 'S NACHTS - ASTEN - (24 tot 36 uur)

Heb jij altijd al in een tankstation willen werken? Ben jij klant- en servicegericht? Weet jij wat aanpakken is en sta jij niet graag stil?

Wil jij onderdeel zijn van deze snelle wereld waarin de vesting 24 / 7 open is. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die op alle facetten meehelpen in de winkel.

Dus het maken van de broodjes, het schoonhouden van de vestiging, het vullen van de vakken en de kassa draaien. Dit alles gebeurt op tempo, de klantenstroom is groot en klanten willen zo snel mogelijk tevreden weer op pad.

Als tankstation verkoopmedewerker is geen dag hetzelfde, je komt te werken in een leuke werkomgeving, waarin lachen en plezier net zo belangrijk is als het bedrijfsresultaat, ambitie wordt beloond : er zijn verkopers die zijn doorgegroeid tot bedrijfsleider.

Daarbij biedt onze opdrachtgever kansen om door te groeien bij A-merken zoals Starbucks, Subway en Burger King en je ontvangt een prima salaris en extra voordeel op producten en diensten.

De vestiging ligt langs de snelweg waardoor je er alleen met de auto kunt komen.

Je werkt 2 WEEKENDEN in de MAAND en werkt 's nachts. Je bent fysiek in orde en kunt de hele dag op je benen staan. De pauzes zijn flexiebel, verder sta je de rest van de dag achter de kassa of houd je de bakery / shop op orde.

Je krijgt 10,68 per uur met daar boven op nog een nachttoeslag van 25%.

Je werktijden zijn van 21 : 00 tot 6 : 00

Heb je je sporen als verkoopmedewerker binnen de retail, horeca of food verdiend? Laat dan van je horen!

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Oijen, Puk van

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier