Accountmanager nieuwe media
sQout
Rotterdam, NL
24 dagen geleden

Profiel account manager

Vanwege hun ambitieuze plannen zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager. Je zult degene zijn die het marketingplatform online demonstreert aan potentiële klanten, advies geeft over de inzet van online marketing en uiteraard de deal sluit.

Vereisten account manager

 • MBO met min. 4 jaar werkervaringof HBO met min.2 jaar werkervaring
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied accountmanagement
 • Bij voorkeur kennis van online marketing
 • Maakt dingen af, en is daarin een 'praktische perfectionist'
 • Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een online direct marketing organisatie gevestigd in Zuid-Holland. Zij houden zich onder andere bezig met e-

  mail marketing, online interactive advertising en online market research. De cultuur is open en informeel en alle medewerkers werken met veel enthousiasme voor hun klanten.

  Arbeidsvoorwaarden account manager

  Het gaat om een functie voor 32-40 uur per week. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, maximaal € 3000,-

  bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Uiteraard is er daarnaast een (zeer goede) bonusregeling. Je kunt per direct aan de slag.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier