Allround magazijnmedewerker
VAST
Wehl, Gelderland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Voor een kleinschalig productiebedrijf zijn we op zoek naar een allround magazijnmedewerker. In deze functie ben je zowel bezig met de aan- en afvoer van grondstoffen als met het verzenden van de orders.

De aanvoer vanuit Big Bags gebeurt met behulp van een heftruck, het is hiervoor belangrijk dat je goed kunt rijden. Aan het einde van de lijn komen zakken tot 20 kilogram van de lopende band, deze worden automatisch opgestapeld.

De volle pallets zet je ze nadat ze geseald zijn, op de juiste plek in het magazijn. Het is jouw taak om dit magazijn netjes en schoon te houden, hier hoort natuurlijk ook schoonmaak werk bij.

Via de webshop worden er dagelijks bestellingen gedaan, dit behoort ook tot jouw takenpakket. Denk hierbij aan het bijhouden van de voorraad en het verzenden van de pakketten.

Omdat het een relatief klein bedrijf is, komen er veel verschillende taken bij nadat je er langer werkt. Ben je geïnteresseerd en voldoe jij aan de onderstaande functie eisen?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier