Magazijnbeheerder met leidinggevende ervaring
FYGI
Rotterdam, NL
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als magazijnbeheerder in Rotterdam, ga jij de succesformule van deze groeiende logistieke organisatie vormgeven. Je werkt in de eerste instantie als meewerkend voorman en zal na verloop van tijd meer aansturende werkzaamheden gaan verrichten.

Jouw nieuwe werkgever is een logistiek dienstverlenende organisatie, met diensten zoals warehousing, douane, wegtransport, lucht- en zeevracht.

Hiervoor mag jij een uitstekend salaris voor verwachten met een goed geregeld pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij indiensttreding wordt jou uitzicht op een vast contract geboden.

Zie jij jezelf al op de heftruck tussen de magazijnstellingen rijden?

Als magazijnbeheerder bestuur je de hef- en reachtruck op de meest behendige manier. Jij weet als geen ander wat jouw vak inhoudt en zal gedurende de tijd de magazijnmedewerkers aansturen. En wat nog meer?

 • Je voert de planningen van het bedrijfsbureau uit en verdeelt de werkzaamheden onder de magazijnmedewerkers. De planningen voor schoonmaak en klein onderhoud stel je op en draagt zorgt voor de uitvoering.
 • Je bent verantwoordelijk voor juist en veilig gebruik van magazijnmaterieel
 • Je controleert in- en uitgaande zendingen op o.a. schade en aantallen.
 • Je neemt monsters van het product, bij afwezigheid van de kwaliteitscontroleur
 • Je zorgt ervoor dat containers voor papier, plastic, hout en restafval tijdig geleegd worden en dat het huisreglement en het regelement voor voedselveiligheid (BRC), zowel door medewerkers, bezoekers en chauffeurs worden nageleefd
 • Op de vrijdagmiddag evalueer je de afgelopen week met het bedrijfsbureau en bespreekt de planning van de komende week.

  Iets meer over jouw nieuwe werkgever

  Deze logistieke organisatie is opgericht in 1985. Inmiddels bestaat het bedrijf uit twee warehouses waar onder één in Rotterdam.

  Momenteel bestaat het bedrijf uit circa 20 personen en een aantal uitzendkrachten. Samen met het hele team wordt er voor gezorgd dat de goederen precies op tijd, voorzien van de juiste documenten en in de juiste staat op de plaats van bestemming komt.

  De bestemmingen kunnen over de hele wereld zijn. De medewerkers hebben een enorme expertise op het gebied van douane-, in- en uitvoer- en fiscale afhandeling.

  Daarbij verzorgen ze eveneens de op- en overslag van de goederen, indien nodig geconditioneerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier