ANIOS GGz
Zuyderland
Heerlen, Limburg
5 dagen geleden

Word jij onze nieuwe ANIOS GGz? Vanwege doorstroming van een ANIOS naar de opleiding van Psychiater zoeken wij een enthousiaste basisarts die kennis wil maken met de Psychiatrie.

Wat ga je doen?

Bij Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen.

GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen. Wij beschikken over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma's op locaties van Zuyderland o.

a. Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraaggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal.

Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg is een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren.

We streven er ook naar dat assistenten, gericht op hun ontwikkelplan, elke 6 maanden van stageplek kunnen wisselen.

Als arts-assistent-niet-in-opleiding verricht je klinische patiëntenzorg binnen een multidisciplinair team. Binnen het team werk je als hoofdbehandelaar, onder supervisie van een psychiater, nauw samen met psychiatrisch verpleegkundigen, SPV-ers, maatschappelijk werker, klinisch psycholoog, vaktherapeuten en collega arts-assistenten.

Daarnaast participeer je in de bereikbaarheidsdiensten voor het specialisme Psychiatrie op beide locaties.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma basisarts, goede communicatieve vaardigheden en aantoonbare belangstelling voor het brede terrein van de ziekenhuispsychiatrie.

I.v.m. bereikbaarheidsdiensten beschik je over een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij?

 • Aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar.
 • CAO-GGz is van toepassing.
 • Salariëring conform FWG functiegroep 65.
 • Dienstverband van gemiddeld 32-36 uur per week.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier