MBO Werken én Leren (BBL)
Jumbo
Oisterwijk, nl
5 dagen geleden

BBL Werken én Leren

BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) wordt ook wel werkend leren genoemd. Binnen Jumbo bieden wij je de mogelijkheid om je MBO-diploma in combinatie met het werken bij Jumbo binnen 9 maanden tot 1,5 jaar te behalen.

Als klap op de vuurpijl nemen wij ook nog eens de kosten hiervan op ons. Je kunt dus kosteloos je MBO 2, 3 of 4 diploma halen!

Onze opleiding

Je gaat één dag per twee weken naar school, de rest van de week werk en leer je bij Jumbo. De lessen volg je zoveel mogelijk bij jou in de regio, met medestudenten uit de buurt die óók bij Jumbo werken.

Je werkt steeds in thema’s. Hierbij komen heel diverse onderwerpen aan bod. De theorielessen worden door een vakdocent verzorgd en het leuke is dat je deze theorie meteen in de praktijk kunt brengen met opdrachten die op maat gemaakt zijn voor jouw werkplek.

We zorgen dus ook voor opleiding in de praktijk. Je wordt namelijk begeleid door een collega (jouw praktijkopleider). Daarnaast komt jouw BPV begeleider een aantal keer per jaar op bezoek om jou verder te helpen.

Zo kun je dus onder professionele begeleiding aan de slag met de praktijkopdrachten in jouw Jumbo filiaal.

Herken jij jezelf?

Jij bent leergierig, enthousiast en kunt goed werken in teamverband. Je schrijft klantvriendelijk met een hoofdletter K en weet van aanpakken.

Daarnaast ben je gemotiveerd om de eerste stappen te zetten in je carrière en wellicht in de toekomst een leidinggevende functie te gaan vervullen!

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent voor mbo 2 en 3 minimaal 18 uur per week beschikbaar, en voor mbo 4 minimaal 24 uur per week;
 • Je beschikt over enige ervaring in het werken met collega’s, klanten en / of food;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Afhankelijk van de opleiding die je gaat volgen beschik je over een vmbo diploma of een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo / vwo
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier