Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra
Bunnik Groep
Utrecht, Utrecht, Nederland
6 dagen geleden

Heb jij HBO werk- en denkniveau (Civiele Techniek of gelijkwaardig)? We bieden je een goed salaris, auto / laptop en telefoon van de zaak en ruime mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen.

Werklocatie : Alphen aan den Rijn

De projecten waar je aan werkt hebben een omvang die veelal varieert tussen de 0,5 en 1,5 miljoen euro. In toenemende mate werk je aan grote projecten waarvan de omvang kan oplopen tot 10 miljoen.

Als Junior Calculator / Werkvoorbereider voor Bunnik Infra ben je samen met je 2 collega’s verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van offertes en calculaties op basis van een bestek of offerte aanvraag.

Je overlegt met leveranciers, onderaannemers en collega’s om kostprijscalculaties en offertes op te kunnen stellen. In overleg met de directie verwerk je de commerciële aanbiedingsprijs in de offertes en zorg je voor tijdige aanlevering van alle vereiste inschrijvingsdocumenten.

Wordt de inschrijving opdracht, dan ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de materialen, plannen van de werkzaamheden en overdracht aan het projectteam.

Bij grote projecten werk je intensief samen in een tenderteam bestaande uit een Tendermanager, Projectleider, Uitvoerder en EMVI schrijver.

Als Calculator / Werkvoorbereider rapporteer je aan het Hoofd Bedrijfsbureau. De ideale Calculator / Werkvoorbereider voor Bunnik Infra is naast een praktische denker ook een creatieve denker die de klant weet te verrassen.

Wie zijn wij?

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer en specialist in bodemwerkzaamheden met haar disciplines Infra, Milieu, Bodem en Gebiedsbeheer.

Bunnik Infra werkt aan zowel grootschalige als kleinschalige projecten op het gebied van renovatie, nieuwbouw en groot onderhoud van infrastructurele projecten.

De Bunnik Groep is een echt familiebedrijf die veel waarde hecht aan het welzijn van haar medewerkers en de relaties met haar opdrachtgevers.

De werksfeer is informeel met ruim voldoende ruimte voor eigen initiatief. De bevlogen medewerkers zetten zich iedere dag keihard in voor het gezamenlijke doel : het verrijken van Nederlandse bodem’.

Wat wij bieden :

 • Een goed startsalaris (afhankelijk van ervaring en opleiding) en goede arbeidsvoorwaarden;
 • 8,33% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon;
 • Ervaren collega’s die voor je klaarstaan en jou de kneepjes van het vak leren;
 • Ruime mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen, zodat jij je kan ontwikkelen en nog beter kan worden in jouw werk;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Senior Calculator / Werkvoorbereider, Projectbegeleider of een ander vakgebied (Milieu, Bagger of Groen);
 • Fijne sfeer op de werkvloer, een hecht team met betrokken collega’s en leuke activiteiten zoals de bouwvak barbecue, nieuwjaarsontbijt en gezellige netwerkborrels.
 • Wij vragen :

 • HBO werk- en denkniveau (Civiele Techniek of gelijkwaardig);
 • In bezit van VCA-VOL of bereid deze te halen;
 • Klant- en resultaatgerichte instelling;
 • Cijfermatig inzicht en analytisch;
 • Creatieve en gedreven houding.
 • Ben jij degene die ons team komt versterken?

  Hebben wij jouw interesse gewekt? Laat het ons dan weten door je gegevens achter te laten via de sollicitatiebutton! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Indien je nog vragen hebt, stuur ze door naar bunnik thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier