Maatschappelijk werker Welzin Soest
Beweging 3.0
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Wij zoeken een maatschappelijk werker die samen met ons en onze samenwerkingspartners de sociale basisinfrastructuur verder kan vormgeven.

Het maatschappelijk werk richt zich op mensen die te maken hebben met psychosociale vraagstukken. Als maatschappelijk werker werk je zowel individueel als in groepsverband.

Je begeleidt mensen 1-op-1, ontwikkelt en geeft trainingen en bemiddelt tussen meerdere mensen. Je brengt de wensen, behoeften, problemen en ambities van de doelgroep in kaart, betrekt context gebonden factoren en vertaalt deze in een plan van aanpak, dat je samen met de klant opstelt.

Daarbij kun je met een brede blik naar de leefsituatie van mensen kijken en over de grenzen van je eigen professie. Je bent ondernemend en kunt een bijdrage leveren aan nieuwe ontwikkelingen binnen het maatschappelijk werk.

Meer over WELZIN

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen.

Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving.

Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet.

WELZIN biedt diensten aan op het gebied van sociale ontwikkeling, sociaal burgerschap en een sociale samenleving. WELZIN werkt in Eemland en omstreken : Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hoevelaken, Nijkerk, Leusden en Soest(-erberg).

Wil jij je talent delen?

Wacht dan niet langer met reageren en solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton. Reacties met een goede motivatie en een passend Cv worden in behandeling genomen en voorzien van een terugkoppeling.

Heb je vragen over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Lieveke Meiling (06-42532045) of per mail op lieveke.meiling beweging3.

nl Heb je vragen over de functie inhoudelijk? Neem dan contact op met Pieter de Wit via 06 424 95 413.

Solliciteren kan tot en met 31 januari 2020. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 11 februari en woensdagmiddag 12 februari.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier