Managementassistent parttime
Secretary Plus
Assen, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Deze functie is bij RTV Drenthe. Zij hebben een sterke marktpositie in de provincie Drenthe. RTV Drenthe houdt het publiek op de hoogte van nieuws, sport en evenementen.

Dat doen ze in de eerste plaats online via de website, app, Twitter en Facebook, maar natuurlijk ook op radio en tv. Je werkt samen met zo een 85 collega's op het hoofdkantoor in Assen.

De locatie is goed bereikbaar vanuit Emmen, Hoogeveen, Groningen en Drachten.

Functieomschrijving

Wil jij onderdeel worden van de trotse spil in de Drentse samenleving? Ben jij de kracht achter de schermen van ons vooraanstaande nieuwsplatform?

Wellicht is deze vacature dan wel op jouw lijf geschreven!

In deze afwisselende functie ondersteun je de directeur / hoofdredacteur en in voorkomende gevallen de andere MT-leden en de eindredacteuren.

Jij bent verantwoordelijk voor het OR / Directieoverleg en de vergadering van de Raad van Toezicht en de Mediaraad. Jij houdt je bezig met het plannen, organiseren en notuleren van deze bijeenkomsten.

Samen met je collega secretaresse beman je het secretariaat en verricht je de ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast coördineer je rondleidingen voor het publiek, want veel mensen zijn benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat!

Functie-eisen

Jij bent een echte multitasker en kunt plannen en organiseren als geen ander. Je komt je afspraken na, schiet niet snel in de stress en als anderen dit wel doen houd jij het overzicht nog steeds.

Verder sta jij bekend als een sociaal persoon met een vlotte babbel. Iemand die integer is en mensen graag verder helpt.

Office365 kent voor jou geen geheimen en je hebt al ruime ervaring opgedaan in vergelijkbare functies.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante baan in een kleine en dynamische organisatie. Medewerkers zijn tevreden maar bovenal trots om voor deze organisatie te mogen werken.

Jij ontvangt als managementassistent :

 • Een tijdelijk contract voor een jaar met de intentie tot vast;
 • Parttime functie voor 12 uur;
 • Salaris gebaseerd op jouw ervaring, dit start bij € 2.375,- met een maximum van € 3.493,- op fulltime basis.
 • Ben jij enthousiast en zie jij jezelf al werken binnen deze organisatie? Laat dan je cv en motivatie achter via onderstaande button.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier