Schoonmaakmedewerker Vakantiepark in Kaatsheuvel
Wajong Talenten
Kaatsheuvel, Nederland
4 dagen geleden

Functieomschrijving :

Wij zoeken extra handjes voor een vakantiepark in Kaatsheuvel. Met een groot en gezellig team zorg jij dat iedere gast op het vakantiepark in een schone bungalow arriveert.

Je bent bovendien in een bijzondere omgeving waar vakantie in de lucht hangt! En terwijl je van het ene naar het andere huisje loopt, geniet je van de frisse buitenlucht.

Als schoonmaker werk je op maandag en op vrijdag. De werktijden zijn van 09.30 uur tot 15.00 uur. Wil je meer uren werken?

Dan kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is. Perfect te combineren met je privéleven dus! Heb je geen eigen vervoer? Dan kijken we graag samen met jou naar een oplossing.

Wij bieden verder volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling en een prettige werksfeer.

Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en / of indicatie banenafspraak .

Functie-eisen :

 • Je bent netjes en ordelijk.
 • Je kunt goed omgaan met de benodigde materialen.
 • Je weet wat schoonmaak inhoud en wat de klant eist.
 • Je kunt opdrachten uitvoeren onder aansturing van een leidinggevende.
 • Bovenal vinden wij motivatie de belangrijkste factor.
 • Arbeidsvoorwaarden :

  We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

  Herken jij je bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + Motivatiebrief naar vacatures wajongtalenten.nl o.v.v. vacaturenummer : 22113426.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier