Privacy Officer
Avans Hogeschool
Breda
2 dagen geleden

Functie-inhoud

Als dynamische & zelfstandige Privacy Officer ben je proactief en samen met je collega’s bezig met het dagelijks beheer, innovatie en ontwikkeling op het gebied van privacy.

Mooi werk

Als Privacy Officer ben je samen met je collega's, de Privacy Officers van de andere diensten, de Senior Privacy Officer en de Privacy Contactpersonen vanuit de Academies verantwoordelijk voor het proactief veilig houden van de privacy gevoelige voorzieningen van Avans.

Je maakt mogelijk dat onze studenten en medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de diensten binnen Avans op een veilige & privacy-proof manier.

Dit doe je met enthousiaste collega’s en andere teamleden waarin ruimte is om te innoveren, je kennis te verdiepen en te sparren op jouw vakgebied

Je werkt intensief samen met bovengenoemde functionarissen. Betrokkenheid tonen, motiveren van je collega’s en de awareness (bewustzijn) rond het thema Privacy, heb je hoog in het vaandel staan.

Naast de incidenten die worden gemeld via Servicepunt en via de privacy-mailbox van Avans komen er ook incidenten binnen via de diverse samenwerkingsverbanden met externe betrokkenen en organisaties.

Een deel wordt aangereikt, maar een groter deel van de meldingen (zowel preventief als reactief) moet worden opgehaald. Dat betekent dat je proactief allerlei openbare bronnen in de gaten houdt en informatie correleert en indien relevant op de informatie acteert.

Jouw plek als Privacy Officer binnen Avans

In jouw functie ben je de Privacy Officer voor de Dienst ICT en Facilitair (DIF) maar ook voor Avans brede privacy vragen.

Hiërarchisch kom je te vallen onder DIF, afdeling Privacy, Veiligheid en Security.

De infrastructuur is verspreid over vele locaties in de 4 Avans steden Breda, s-Hertogenbosch, Tilburg en Roosendaal. Hierdoor is jouw functie heel gevarieerd.

Van dagelijks beheer tot innovatie en ontwikkeling : overal wordt jouw expertise gevraagd.

Wat je ook gaat doen binnen Privacy; je maakt impact, voor heel Avans. Onderling zit de sfeer er goed in. We helpen elkaar verder, denken met elkaar mee en houden het onderwijs en de (digitale) veiligheid up-to-date.

We bieden je

Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je :

 • Een maandsalaris van minimaal € 3.018,48 tot maximaal € 4.569,56 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 10 cao hbo per 1 juni 2022).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Wij bieden je een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte hoort een verlenging tot de mogelijkheden.
 • Een goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een goede werk- / privébalans en fijne werkplekken.
 • Jij past bij ons

  Jij ziet Privacy in de context van de hele organisatie. Met jouw sterke communicatie-skills weet je jouw technische kennis via heldere adviezen over te brengen aan alle stakeholders en collega’s.

  Je kunt omgaan met tegengestelde belangen door jouw uitstekende advies- en communicatie vaardigheden. Hierdoor ben je in staat anderen te motiveren en te inspireren om gezamenlijk het beste resultaat te leveren.

  Je bent aantoonbaar in staat projectmatig te werken en in omvangrijke privacy-projecten durf je het voortouw te nemen.

  Verder heb je :

 • Een bachelor / master met bijvoorbeeld aanvullend een C / CISO-certificering.
 • Zo’n 3 jaar ervaring in een privacybeschermingsfunctie.
 • Relevante certificering zoals CIPP / E en CIPM of ben je bereid deze op korte termijn te halen.
 • Ervaring met DPIA’s, het inrichten & onderhouden van verwerkingsregister en opstellen van verwerkingsovereenkomsten.
 • Kennis van en ervaring met risicoanalyses, informatiebeveiligingsbeleid, relevante wet- en regelgeving, zoals de AVG.
 • Vernieuwend Avans

  Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte.

  Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs en onderzoek in co-creatie met het werkveld.

  En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen.

  Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via .

  Draag bij aan onze ambitie

  Wij doen ons best om je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

  Wij vinden onze kandidaten zelf, dus met acquisitie doen we niets.

  Downloads

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier