Cloud Engineer
CGI
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Position Description :

Wil jij vooroplopen in de continu veranderende wereld van ICT? Kun jij, met jouw kennis en ervaring, innovatieve en betrouwbare Cloud omgevingen realiseren?

Wat ga je doen?

Als Cloud Engineer help je onze klanten om hun bestaande applicaties te moderniseren en deze te migreren en aan te sluiten op de private- of public Cloud, of juist nieuwe applicaties cloud-native in de Cloud te bouwen en te onderhouden.

Samen met collega’s geef je antwoord op complexe Cloud vraagstukken en je ontwikkelt en onderhoud Cloud services voor onze klanten.

Wat breng je mee?

Je hebt technisch inzicht met de bijbehorende kennis. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.

Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team. We zoeken iemand met :

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterke ICT component;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van zowel
 • de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Bij voorkeur ervaring met Agile methodes en principes zoals DevOps, Scrum, SAFe en
 • Continuous Integration en Continuous Development;
 • Kennis en ervaring met programmeer technieken zoals full stack JAVA of .NET;
 • Praktijkervaring met tenminste één core Cloudtechnologie, zoals Microsoft
 • Azure en / of Amazon AWS;
 • Ervaring met migraties van applicaties of data van on premisesnaar private, public of
 • hybrid cloud (pré);
 • Kennis van en ervaring met security aspecten rondom Cloud platforms (pré);
 • Kennis van en ervaring met Azure, AWS en / of Google Cloud (pré);
 • Kennis van en ervaring met met de Rijkscloud (pré).
 • Waar kom je terecht?

  Als Cloud Engineer kom jij te werken kom je te werken voor een van onze opdrachtgevers binnen de unit Justice & Tax onderdeel van de .

  De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken.

  Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol.

  CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers.

  Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

  Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.

  Ons aanbod

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Tarik Hasturk, Director Consulting Services via 06-1317 7870 of via

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruiter Chris Nikijuluwvia 06-2045 1105 of via .

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier