Redacteur / Content Specialist
ENEXIS NETBEHEER
Den Bosch
5 dagen geleden

Functie-eisen

Als ervaren Redacteur / Content Specialist neem je de volgende ervaring mee :

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting communicatie;
 • Je neemt daarnaast ook 3 tot 5 jaar werkervaring mee in een soortgelijke functie;
 • Ook heb je ervaring met projectmatig werken en kun je werken met content managementsystemen (Sitecore);
 • Heb je ook ervaring met SEO & analytics? Dat is dan een grote pré;
 • Affiniteit met verduurzaming / klimaatproblematiek is een pré;
 • Je hebt ervaring met het werken met multidisciplinaire communicatieteams (adviseurs, UX, social media, redactie, web development).
 • Daarnaast houd jij ervan om ingewikkelde onderwerpen of processen te doorgronden. Je ziet het als een uitdaging om een brij aan informatie om te zetten in teksten.

  Je hebt dus een grote passie voor schrijven!

  En je adviseert vanuit jouw expertise over de aanpak. Daarnaast ben je iemand die analytisch en kritisch te werk gaat en tegelijkertijd een pragmatische inslag heeft.

  Je blijft vragen stellen tot je dingen écht begrijpt. Je durft het gesprek aan te gaan om het belang van de klant te behartigen, zoekt de samenwerking met collega's op en bent in staat snel een netwerk op te bouwen.

  Je weet mensen mee te krijgen en te enthousiasmeren, bent resultaatgericht maar houdt oog voor de relatie met collega’s.

  Bedrijfsinformatie

  Vind jij het leuk om op een nieuwe afdeling aan de slag te gaan, je eigen functie uit te bouwen en bij te dragen aan het toegankelijker en begrijpelijker maken van de energiemarkt?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 14, met een inschaling tussen € 3.009,- en € 4.298,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
 • Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

  Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

  Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

  Nog steeds enthousiast?

  Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier