Commercieel Medewerker BinnendienstCommercie
Pipelife
Enkhuizen, Noord Holland, NL
5 dagen geleden

Ben jij die betrokken en oplossingsgerichte doordenker, die flexibele teamspeler met een klant- en servicegerichte houding?

Heb je zowel affiniteit met commercie als met productie / techniek? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Pipelife is één van de grootste producenten van hoogwaardige leidingsystemen in Europa. Onze systemen worden geleverd aan de groothandel en vervolgens afgenomen door installateurs van rechtstreeks aan de uitvoerder.

De functie van commercieel binnendienst medewerker is een allround ondersteunende functie voor de afdeling riolering & waterbeheer.

Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en werkt nauw samen met diverse afdelingen / collega's binnen de organisatie en versterkte elkaar in de uitvoering van de werkzaamheden.

In deze functie ben jij samen met het commerciële team, verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met marktpartijen en ondersteun je de accountmanagers in de buitendienst.

Je draagt de verantwoording voor een zo efficiënt mogelijke afhandeling van de orderstroom tegen een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Je doet de begeleiding in het opstellen van offertes en bent verantwoordelijk voor het dagelijkse contact met klanten en zet of voert zelf intern activiteiten uit en bewaakt deze.

Gedurende het proces bewaak je de juistheid van gegevens, signaleer je veranderingen van klantwensen en afwijkingen in de orderuitvoering en informeer je proactief alle betrokken partijen.

Daarnaast optimaliseer je werkprocessen en systemen en participeert in projecten waar nodig.

Binnen je werkzaamheden maak je de juiste commerciële afwegingen samen met je collega's en leidinggevende. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor een goede organisatie van de fulfillment van het orderproces.

Ontvangst, verwerking, bevestiging en facturatie).

Je bent een daadkrachtige, flexibele, secure, proactieve en een gedreven professional. Bij voorkeur met een achtergrond in de bouw / infra sector.

Daarnaast ben je iemand die graag het voortouw neemt en niet bang is om in de telefoon te klimmen en het verkoopproces te begeleiden.

Je kunt en wilt graag samenwerken met mensen en je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Functie-eisen

 • Je hebt MBO + / HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met de techniek en je hebt een aantal jaren aantoonbare relevante werkervaring
 • De hectiek van een binnendienst spreekt je aan, je bent stressbestendig en kunt prima prioriteiten stellen in je werkzaamheden.
 • Je bent bovenal een enthousiaste persoonlijkheid en je bent communicatief sterk
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Vaardig met SAP en Excel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier