Gezinshuisouders in Gelderland gezocht
Entrea lindenhout
Arnhem, NL
1 dag geleden

Jij biedt kinderen een vaste basis

Wij zijn op zoek naar gezinshuisouders die hun vaardigheden en levenservaring willen inzetten voor het geluk van andermans kinderen.

Kinderen die niet (meer) thuis of in een pleeggezin kunnen wonen, en een gewone thuissituatie verdienen om op te groeien.

Met vooral vaste vertrouwde gezichten. Jij bent de professionele gezinshuisouder die kinderen een warm thuis en toekomstperspectief biedt.

Wil jij met jouw gezinshuis de samenwerking aan met ons?

Zo thuis mogelijk

Graag bieden wij kinderen een zo thuis mogelijk’. Een plek waar zij zich gesteund voelen en een gewoon leven kunnen leiden.

Met een zo goed mogelijk contact(herstel) met hun ouders. Jij bent in staat om kinderen en jongeren met gedragsproblemen op te voeden en te begeleiden.

Je hebt doorzettingsvermogen, weet structuur te bieden en kunt snel inspelen op crisissituaties. Rond het opvoeden van kinderen en jongeren werk je samen ouders, school en andere professionals.

Maar eigenlijk geldt vooral : wil jij van opvoeden je werk maken, heb je een lange adem en een warm hart?

Samen met ons

Als gezinshuisouder kom je niet in dienst bij entrea lindenhout, maar gaan we met jou als kleinschalige zelfstandige onderneming graag een samenwerking aan.

Dat betekent onder andere dat de gezinshuisouders zelf zorgdragen voor de huisvesting, en voor de materiële- en financiële huishouding.

Gezinshuisouders krijgen per dag, per jongere een vastgelegde vergoeding. Het kan gaan om de opvang van gemiddeld 3 tot 4 kinderen.

We maken hier afspraken over.

Binnen de samenwerking is er ook inhoudelijke ondersteuning en afstemming. Bijvoorbeeld met een gedragswetenschapper en een ambulant gezinshuisbegeleider.

Naast de kennis en deskundigheid die je je al bezit, ben je bereid om meer te leren en trainingen te volgen. Samen bieden we zo een duurzame en professionele opvoeding en creëren we ontwikkelingskansen voor kinderen.

Wil jij met ons de samenwerking aangaan? Stuur dan een mail naar Madeleine Theunissen : . Zij gaat heel graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier