Materiaal en productie planner
Olympia
OSS, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij net afgestudeerd met een HBO studie en zoek je een leuk en leerzaam opstartproject? Dan zoeken we jou!

Voor in de periode van november tot juni zijn wij opzoek naar een enthousiaste Planner productie en materiaal. Je gaat werken op de afdeling Supply chain waar je terecht komt in een leuk en gehecht team die bestaat uit 6 personen.

Bij deze functie ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor het verzorgen van de planning van de productie, de gerelateerde logistieke processen en benodigde processen.

Aan de hand van deze planning breng je de inkomende- en uitgaande goederen, de inkoop- en verkoop planning en voorraadbeheer goed in kaart.

Functie-eisen

 • HBO werk- denkniveau,
 • Sterke kennis van Microsoft Excel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
 • Pragmatisch en stressbestendig.
 • Uitstekende teamspeler
 • Communicatief vaardig.
 • Analytisch vermogen
 • Proactief, oplossingsgericht en durft beslissingen te nemen
 • Arbeidsvoorwaarden

  Als organisatie bieden we jou de kans om te mogen bijdragen aan onze groeistrategie en ambitie bij een internationale en innovatie niche speler.

  We hebben een open en ondernemende cultuur; initiatief en creativiteit worden zeer gewaardeerd. De functie biedt de mogelijkheid om je te bekwamen in verschillende facetten van de supply chain keten en de organisatie te helpen om de processen en structuren verder te optimaliseren.

  Onze korte communicatielijnen zorgen ervoor dat beslissingen snel genomen worden.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier