Last Mile Troubleshooter
Media Markt
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Als serviceverlener pur sang ben je als geen ander in staat jezelf te verplaatsen in het perspectief van de klant. Door jouw probleemoplossende vermogen en creativiteit weet jij snel antwoorden te formuleren aan onze stakeholders.

Je bent een natuurtalent als het gaat om stakeholdermanagement, je laat je niet snel van de wijs brengen en adviseert ongevraagd over mogelijke procesverbeteringen.

Je bent als geen ander in staat jouw stakeholders op constructieve wijze te overtuigen van jouw inzichten en gevonden oplossingen.

Verder ben je handig met Microsoft Office, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis lef en voel je je als een vis in het water in een dynamische, snelle omgeving.

Ons aanbod

 • Een zonder te overdrijven fantastische werkplek op de 40ste etage in De Rotterdam’ met uitzicht op de Erasmusbrug;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelings- en groeimogelijkheden;
 • Het salaris wordt bepaald op basis van ervaring, skills en competenties en zal ergens uitkomen op een bedrag van tussen de € 2.
 • 400,- en € 2.800,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie zelf in te vullen en ideeën tot uitvoering te brengen in een omgeving waar nagenoeg alles kan;
 • De kans om in teamverband de vetste resultaten neer te zetten omdat jullie simpelweg altijd willen winnen;
 • 30 vakantiedagen, een aantrekkelijke personeelskorting, een collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringsproducten.
 • Bij MediaMarkt hebben we gewoon lef. Wij zijn ondernemers binnen een onderneming waardoor je de kans krijgt jezelf snel en op diverse vlakken te ontwikkelen.

  Jouw werkgever

  Wij zijn marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij samen aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop.

  Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden.

  Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent : met plezier willen winnen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier