Werkvoorbereider Grondverzetmachines - Nieuwkuijk
DEM Group
Nieuwkuijk, Nederland
5 dagen geleden

Zorg jij er straks voor dat onze monteurs goedvoorbereid op pad gaan met de juiste tools?

Als werkvoorbereider bij SMT is geen dag hetzelfde. Dat lees jenatuurlijk standaard in elke vacaturetekst, maar bij ons is het écht zo.

Zodra je ’s ochtends binnenkomt weet je nooit wat je die dag tewachten zal staan. De ene keer ga je een revisie voorbereiden voor een motor eneen andere keer ben je bezig om een extern bedrijf in te schakelen voor hetvervangen van een hydrauliekslang.

Wat je echter ook doet, van al je taken maakje het jouw missie om ervoor te zorgen dat de servicemonteur volledig voorbereidde weg op gaat.

En doordat dit directe invloed heeft op de inzetbaarheid vanmachines bij onze klanten, ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie.

Uiteraard is er tussen alle drukte door ook tijd voor een bak koffie (wij zijn allemaal koffiedrinkers op de afdeling!).

Je team bestaat uit Service Coördinatoren, Planners en Werkvoorbereiders. Samen zorgen jullie ervoor dat storingen, reparaties en onderhoud van machines die bij onze klanten op locatie staan, op een efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd door onze servicemonteurs.

Ondanks dat jij je eigen takenpakket hebt, werk je ook veel samen met je collega’s.

Waar ben je zoal de hele dag mee bezig :

Nadat de planner een klus heeft ingepland voor onze servicemonteurs, gajij je bezig houden met de voorbereiding van de klus.

Via onze geavanceerdesystemen hou je goed overzicht op de te voorbereiden klussen, zodat je geenenkele klus mist. Je bereidt de klus zo goed mogelijk voor zodat de monteur oplocatie in een keer de klant kan helpen.

Jij haalt hierdoor elke dag weervoldoening uit het tevreden stellen van de monteurs én klanten.

Je houdtdaarnaast scherp in de gaten of de bestelde onderdelen beschikbaar zijn, indiennodig onderneem je de juiste acties om ervoor te zorgen dat alles op tijd bijde monteur wordt geleverd.

Als de klus tegroot is om op locatie uit te voeren, dan zorg je ervoor dat de machine naar dewerkplaats wordt vervoerd. Dit is vaak een hele operatie, maar jij zorgt ervoordat dit in goede banen wordt geleid!

Zodra demonteur de klus heeft geklaard ben jij verantwoordelijk voor een snelle encorrecte afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden.

Dit houdt onder anderein dat jij zijn werkrapport naar een heldere tekst vertaald voor op de factuur,zodat deze correct richting de klant kan worden verzonden.

Ook ben je sparringpartnervoor de servicemonteurs en beantwoord je technische vragen van onze klanten.

Wat maakt deze baan zo leuk?

Je staat midden in de operatie doordat je veel contact hebt met de servicemonteurs. Soms komen er spoedklussen tussendoor en daardoor is het werk vaak ad hoc, maar door op een goede manier te schakelen maakt dit jouw dag telkens uitdagend.

Aan de hand vantechnische tekeningen en andere online naslagwerken probeer je de monteur vaneen zo goed mogelijk advies te voorzien, soms zijn dit complexe puzzels die jijmag oplossen.

Natuurlijk wordt erhard gewerkt maar tussendoor is er genoeg ruimte voor (flauwe) humor.

Wat krijg je verder van SMT?

 • Een goed salaris, SMT behoort tot de top 25% best betalende werkgevers van Nederland;
 • Een vaste 13e maand;
 • 40 verlofdagen;
 • Een telefoon van de zaak;
 • Na een jaarcontract ontvang je een vaste aanstelling (indien we van beide kanten positief zijn);
 • Een onwijs mooie baan waarin je op afstand werkt met de beste Construction Equipment machines van Volvo en Sennebogen overslagmachines;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen SMT Academy en kansen om door te groeien binnen SMT.
 • Deze baan past bij je als je :

 • Nu als monteur werkzaam bent en graag een volgende stap in je carrière wilt maken;
 • Of als je nu al werkzaam bent als werkvoorbereider en graag wilt werken met machines van Volvo en Sennebogen;
 • Of als je pas afgestudeerd bent aan een HBO technische opleiding en je een mooie start van je carrière wilt;
 • Kennis hebt van hydrauliek, pneumatiek, motoren en elektra;
 • Je goed kunt werken met computersystemen, communicatief vaardig bent en stressbestendig.
 • Wie is SMT?

  SMT Netherlands is de officiële importeur en dealer voorpremium merken als Volvo Construction Equipment en Sennebogen overslagmachinesin Nederland.

  SMT is de toonaangevende organisatie in dit werkveld enricht zich primair op het verkopen en verhuren van machines, in combinatie methet leveren van 24 / 7 service aan onze klanten.

  Met meer dan 180 collega’sstellen we alles in het werk om de klant te ontzorgen en optimale inzetbaarheidvan de machines te realiseren.

  De organisatie investeert veel tijd en geld in depersoonlijke en professionele ontwikkeling van haar werknemers. Als resultaatdaarvan zijn er veel collega’s die een interne loopbaanstap kunnen maken enzich voor vele jaren verbinden aan onze onderneming.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier