Consultant Google
Tempo-Team
Amsterdam, NL
4 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een ervaren Google Consultant en op zoek naar een internationale, creatieve en innovatieve omgeving? Wil jij aan de slag als Google Consultant en verantwoordelijk zijn voor de operationele 2e en 3e lijns Google support van onze eindgebruikers en Scrum Teams?

Bij Randstad Groep Nederland (HQ) zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een Google Consultant die per direct ons interne team komt versterken.

Het Google team bij Randstad Groep Nederland (HQ)

Het Google team is onderdeel van de afdeling RGN IT End User Experience (EUE). EUE is eerste aanspreekpunt voor onze collega’s met betrekking tot de ICT dienstverlening.

Team Google is verantwoordelijk voor het Google Platform Beheer, waarbij de focus ligt op de Nederlandse Randstad Groep werkmaatschappijen.

De werkzaamheden van Team Google betreffen het beheer van de Google WorkPlace omgeving, het Google Cloud Platform en het technisch beheer van maatwerkoplossingen.

Team Google ondersteunt, adviseert- en levert consultancy aan de business inzake Google platform gebaseerde oplossingen en innovaties.

Tot slot bewaakt Team Google in nauw overleg met onze Security en Privacy officers om te waarborgen dat de Google omgeving compliant is inzake onze security en privacy policies.

Randstad Groep IT werkt agile scrum. In tweewekelijkse sprints werk je intensief aan het realiseren en opleveren van de gewenste functionaliteiten voor onze key users en eindgebruikers van Randstad, Tempo Team en Yacht.

Je bent onderdeel van een zelfsturend team, waarbij je intensief samenwerkt met onze product owner, ons eigen team en de verschillende stakeholders.

Je vindt het leuk om te experimenteren, te leren en om de werking van systemen, processen, ons team en de organisatie continu te verbeteren.

Daarnaast krijg je energie van innoveren en weet je dat goed over de bühne te brengen bij diverse stakeholders.

Als Google beheerder ben jij primair verantwoordelijk voor de operationele 2e en 3e lijns Google support van onze eindgebruikers en Scrum Teams.

Je analyseert en prioriteert de aanvraag- en incidentmeldingen en zorgt dat deze worden afgehandeld. Je coördineert de werkzaamheden indien meerdere teams verantwoordelijk zijn voor de oplossing.

Tevens analyseer je aangekondigde Google updates en stemt hiervan de impact af met verschillende betrokken partijen.

Wie ben jij?

J e beschikt over gedegen kennis van Google WorkPlace en basiskennis van het Google Cloud Platform. Je bent bereid binnen de functie te leren en zal hierin door je Team Google collega's worden begeleid.

 • Je communiceert moeiteloos met je collega’s in het Engels en Nederlands;
 • Je bent een teamspeler, helpt anderen, maar vraagt ook zelf om hulp indien nodig;
 • Je werkt minutieus en legt informatie en documentatie vast in ons kennismanagementsysteem;
 • Je bent analytisch sterk, zowel op functioneel als technisch niveau;
 • Je durft out-of-the box te denken;
 • Je kunt vanuit een klant denken, ipv vanuit een technische oplossing;
 • Je durft beslissingen te nemen;
 • Je hebt ervaring met agile / scrum is een pre.

  Wat bieden wij?

 • Trainingen, zowel gericht op soft skills als vakinhoudelijk;
 • Een salaris van €2.421 - €4.622, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • Een ruim maandelijks benefit budget (12,347%, inclusief 8,5% vakantiegeld) waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld, of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid er nog eens 26 bij te kopen;
 • Deelname aan onze aandelenregeling;
 • Een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen.

  Waar kom je terecht?

  Een team met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en hun kennis en ervaring graag met jou delen. Lees meer over werken bij Randstad Groep Nederland IT.

  Heb je interesse in deze rol? Reageer via de button of neem contact op met paul.van.os randstadgroep.nl of bel 0651578290

  Een VOG en / of een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier