Electrical Hardware Engineer Flevoland - Hengelo (OV)
Good Company, Hengelo (OV)
Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Engineer - Leer de organisatie kennenDit technisch ontwerpbureau behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland.

Met een sterke mix van electrical en software engineering weten de experts bij dit bedrijf voor veel klanten maatwerk producten te leveren.

Er wordt volop ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen en technische kansen. Binnen het bedrijf heerst een platte cultuur en er is meer dan genoeg ruimte voor ontwikkeling en groei.

Kennis wordt actief gedeeld en jouw talent wordt serieus genomen.Over de functieHet zelfstandig en in teamverband ontwerpen van besturingspanelen.

Het uitwerken van de besturingsschema's en lay-outs van de besturingspanelen. Hierbij moeten de schema's worden voorzien van materiaallijsten, klemmenstroken, kabellijsten e.

d.Het maken van calculaties voor elektrotechnische installatie.Het halen van informatie uit de aangeleverde data(schetsen) of projectdocumenten van de opdrachtgever.

Het begeleiden en bijsturen van tekenaars / engineers en controleren van hun werkzaamheden.Het voeren van technisch inhoudelijk gesprekken met de opdrachtgever.

het uitvoering gereed maken van projecten.Jouw kwaliteitenElektrotechnische opleiding op MBO niveau met enkele jaren relevante werkervaring of een HBO opleiding, richting Elektrotechniek.

Kennis en ervaring met CAD applicaties (AutoCAD, Eplan 5.7 / P8, Elcad) en MS office (Word, Excel en Access) is een vereiste.

Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.Goede communicatieve eigenschappen.Bereidheid tot het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten.

 • Collegiaal en bereid tot samenwerking.De voordelen- Een vernieuwende en professionele werkomgeving;- Een aantrekkelijk salaris;
 • Een dienstverband op vaste basis voor onbepaalde tijd;- Een opleidingsbudget;- Een laptop en telefoon;- Een reiskostenvergoeding of auto van de zaak;
 • Vakantiedagen markt conform;- Veel waardering voor jouw ondernemerschap. Klinkt goed?Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel?
 • Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van Electrical Hardware Engineer Flevoland.7a2dfd2cd8f6ced6c87dbf7

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier