Database Beheerder / Database Administrator Oracle Specialist / SQL Server Specialist
CIMSOLUTIONS
Vianen, Utrecht
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als Database Beheerder / Database Administrator / Oracle Specialist / SQL Server Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, inrichten en optimaal functioneren van databases en hun besturingssysteem conform overeengekomen prestatiekenmerken voor of bij onze gerenommeerde klanten.

Daarnaast geef je advies m.b.t. verbeteringen en uitbreiding van databases en hun databasebesturingssysteem. Tevens lever je een bijdrage aan de oplossing van incidenten en structurele problemen in databases.

Wie zoeken we?

Jij bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om te leren, nieuwe technologieën te verkennen en jezelf continu te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wij spreken graag Database Beheerders / Database Administrators / Oracle Specialisten / SQL Server Specialisten met meerdere jaren ervaring.

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke ICT-component;
 • Meerdere jaren ervaring met MS SQL Server en / of Oracle;
 • Kennis van Databases en SQL Foundation certificaat;
 • Microsoft Certified Database Administrator certificering (MCDBA) is een pré;
 • Oracle certificering (OCA / OCP) is een pré;
 • Kennis van PL / SQL, Oracle Forms, APEX en Toad is een pré;
 • Ervaring met reporting tools (Cognos, Business Objects, MS Reporting) is een pré;
 • Kennis van ontwikkeling informatiesystemen; Ontwerp en Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation is een pré;
 • Kennis van Informatietechnologie; IT Foundation en A+ Essentials is een pré;
 • Kennis van Applicatiemanagement; Applicatiemanagement Foundation is een pré;
 • Kennis van Informatiebeveiliging; Information Security Foundation is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Wij zijn wij?

  CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Vianen.

  Door onze brede klantenkring, in Business, Overheid en Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 28 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!

  Wat bieden we?

  Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up-to-date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer, waarbij wij in 2020 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de veertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer Nederland.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn : primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

  Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industry. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

  Wat bieden we nog meer :

 • Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 6.500,- bonusregeling, leaseauto, pensioenregeling en onkostenvergoeding;
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten;
 • Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden;
 • Kennissessies met andere ICT-professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen;
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier