Partner Account Manager
TP-Link
Nieuwegein
1 dag geleden

Partner Account Manager Over TP-link TP-Link , opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven.

Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van Wifi-apparatuur door Analysebureau IDC*. TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.

Dankzij bewezen stabiliteit, prestaties en een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding heeft TP-Link een productportfolio samengesteld dat aan ieders behoeften weet te voldoen.

Omdat de connected lifestyle blijft evolueren en niet meer weg te denken is uit de samenleving blijft TP-Link groeien om de vraag van morgen te kunnen overtreffen.

Jouw nieuwe uitdaging als Partner Account Manager bij TP-link Ben je een gedreven Account Manager B2B met ervaring en een sterk netwerk bij B2B partijen op het gebied van automatisering / networking?

Ligt jouw kracht in het genereren new business maar vind je het net zo belangrijk om bestaande relaties goed te managen?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binneneen snelgroeiende en dynamische organisatie? Vind je het leuk om te pionieren en de kans te krijgen om het kanaal compleet opnieuw in te richten?

Dan biedt TP-LINK je de kans om een mooie stap in je carriere te maken! Taken en Verantwoordelijkheden : Leads generen en prospects benaderen in samenwerking met (indirecte) partners, met een voorkeur voor Medium en Large Enterpise organisaties.

 • Het bezoeken, beheren en uitbouwen van bestaande klanten alsmede het realiseren van new business;Het ontwikkelen van nieuwe concepten en dienstverlening binnen het aangewezen segment;
 • Het positioneren van het merk TP-LINK in het B2B-segment;Het mede vormgeven en implementeren van de B2B strategie van TP-LINK op de korte en middellange termijnSamen met de Channel Director en General Manager voor Benuelux ben je verantwoordelijk voor de totale klantbenadering in het B2B / Enterprises kanaal ProfielJe beschikt over HBO / WO- werk en denkniveau;
 • Je beschikt over minimaal 5-8 jaar werkervaring binnen een commerciële functie B2B;Kennis van netwerkproducten of soortgelijke industrie is een pre;
 • Je bent ervaren in het ontwikkelen van totaaloplossingen;Je bent ervaren in het maken van de verkoopdoelstellingen en marketingstrategieën;
 • Je kunt bouwen op een eigen netwerk binnen de TP-link klantengroep en je dient in staat zijn deze te kunnen uitbouwen;Je bent ambitieus, initiatiefrijk, commercieel en zelfstandig;
 • Je bent een gedreven teamplayer;Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste (de voertaal bij TP-LINK is Engels).

 • Je beschikt over sales / Account Management ervaring binnen een B2B omgeving;Ervaring met het verkrijgen en behandelen van tenders, bids en RFP’s geldt als een pre;
 • Je bent een echte netwerker,met focus op het aangaan en uitbouwen van klantrelaties;Je bent een gedreven teamplayer; AanbodTP-LINK biedt : Uitstekende salariëringStimulerende werkomgeving;
 • Prettige, collegiale en internationale werkomgevingVeel vrijheid in het bepalen van je agenda en planningUiteraard een leaseauto, laptop, telefoonReële doorgroeimogelijkheden.

  Interesse?Als jij denkt dat je van toegevoegde waarde bent voor een jong team met enthousiaste mensenen je in staat bent om ons merk te versterken, kijken wij uit naar jouw sollicitatie.

  We zijn het afgelopen jaar flink gegroeid en willen graag met jou een volgende stap maken! Stuur je motivatie én CV in het Engels naar hr.

  nl tp-link.com. Vermeld daarin jouw salariswens en eerste datum van beschikbaarheid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier