Verpleegkundig specialist in opleiding afdeling Cardiologie
IJsselland Ziekenhuis
Capelle aan den IJssel
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige beheers je de complexe verpleegkundige interventies die behoren bij de acute en reguliere zorg van de cardiologische patiënt.

Je bent stressbestendig en vindt het belangrijk de patiënt te ondersteunen door hem en de naasten te begeleiden en de juiste voorlichting / instructie te geven.

Binnen dit proces zorg jij voor overzicht en schakel je snel tussen de verschillende patiënten in de verschillende fases.

Verder heb je een nauwe samenwerking met de cardiologen, arts assistenten en de overige disciplines.

Wat vragen wij

Om bij ons aan de slag te gaan als Verpleegkundige specialist in opleiding (VIOS) is het belangrijk dat jij je Verpleegkundig diploma niveau 5 hebt en BIG geregistreerd bent.

Een reeds afgeronde opleiding of ervaring in de palliatieve zorg is een pré. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een empathisch vermogen.

Tijdelijk Voltijds Contact Sector Discipline Education Region

Warm welkom

Laten we beginnen met een heel warm welkom! Je krijgt een goede inwerkperiode waarin je 1 vast aanspreekpunt hebt. Wij bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie in een ziekenhuis dat volop in beweging is.

Het IJsselland Ziekenhuis is een relatief klein ziekenhuis met een informele sfeer. Je kunt snel collega’s leren kennen, bijvoorbeeld tijdens de lunch in ons restaurant.

Hier wordt elke dag vers gekookt en kun je genieten van de gezelligheid en heerlijk eten.

Waardering

Het salaris is conform de cao Ziekenhuizen en is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingeschaald in FWG50 (tussen de € 2.

453,- en 3.664,- bruto per maand o.b.v. 36 uur) . De vakantietoeslag is 8,33% en in december krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

We hebben diverse (aanvullende) arbeidsvoorwaarden zoals fietsregeling, korting op bedrijfsfitness en pensioen bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.

Bereikbaarheid

We zijn goed bereikbaar met het ov en de auto. Je kunt gratis parkeren in de omgeving en als je op de fiets komt kun je deze stallen in onze afgesloten fietsenstalling.

Als je benieuwd bent hoe collega’s het werken bij het IJsselland Ziekenhuis ervaren, kijk dan eens op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier