Kraanmachinist
Regiodienst
Amstelveen, Netherlands
2 dagen geleden

Introductie

Kranen zijn een van de grootste machines die in de industrie worden gebruikt en moeten met liefde worden behandeld. Alleen besturing is niet genoeg, ook vragen kranen heel veel aandacht op het gebied van onderhoud, vandaar dat wij u nodig hebben.

Ook komt u te werk in een gezellig bedrijf en een hecht team van collega’s in regio Amstelveen.

Organisatie

De organisatie behoort echt tot een van de grote jongens op het gebied van recycling. Dankzij de ruime ervaring en de kennis, kan op een snelle, efficiënte en milieubewuste manier gewerkt worden.

U als medewerker technische dienst kan hier samen met een hecht team deel van uitmaken.

Functie

U werkzaamheden als kraanmachinist zal bestaat uit het beoordelen, keuren, sorteren, het laden van productie machines, op-

en overslag van goederen en het zelfstandig laden en lossen van vrachtwagens en schepen. U bent geheel zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse onderhoud van de machines.

U kunt naast het besturen van kranen ook nog meerdere productiemachines besturen, zoals heftruck en shovel.

Functie eisen

U beschikt over een VMBO / MBO technische niveau met een machinistendiploma. Ervaring met hydraulische kranen, heftrucks en shovel.

Het hebben van een metaalkennis is een pré. Naast de benodigde diploma’s beschikt u over de volgende eigenschappen enthousiast, gedreven, leergierig, kwaliteitsgericht, flexibel, zelfstandig, stressbestendig en veiligheidsbewust.

Voor u mede collega’s staat u altijd klaar!

Aanbod

Wij bieden naast een intensieve en veelzijdige functie. Daarnaast zijn de goede opleidingen en carrière mogelijkheden met natuurlijk een goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier