Junior Accountmanager bij een Glossy Magazine in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Voor een glossy magazine zoeken wij in Hilversum een gedreven Junior Accountmanager Glossy. Het Magazine combineert de laatste trends met verhalen over het dagelijks bestaan van jonge vrouwen.

De functie :

Als Junior Accountmanager Glossy ben je verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten voor onze adverteerders binnen de branches Beauty en Mode.

Het doel is meer omzet te generen en New Business te scoren. Tevens ben je actief met het bewerken van bestaande relaties.

Je voert overleg met klanten op alle niveaus binnen de organisatie waar je zaken mee doet. Je maakt een sales plan en zorgt voor de realisatie van je sales doelstellingen.

De ideale kandidaat beschikt over :

Als Junior Accountmanager Glossy beschik je over een afgeronde HBO / WO-opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren.

Bij voorkeur sales ervaring in de mediabranche. Je bent in staat om je netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.

Je bent een Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Glossy :

Een uitdagende sales functie bij een trendy organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling, The sky is the limit.

Naast de ongelimiteerde bonussen en het goede basissalaris bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder :

 • Mini Cooper; smartphone, laptop, flexibele werktijden;
 • Maandelijkse sales trainingen; doorgroeimogelijkheden;
 • Dertiende maand; pensioenregeling; 30 vakantiedagen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier