recruiter adecco utrecht
Adecco
netherlands
2 dagen geleden

Consultant

Als consultant recruiter bij Adecco ben je niet zomaar een recruiter. Naast het aantrekken en selecteren van nieuw talent voor jouw klanten ligt de focus in deze functie op het bieden van de beste service en het overtreffen van alle verwachtingen.

Ook die van jezelf. Klinkt goed? Top. Dan gaan we verder. Natuurlijk wil je ook weten waar jij je precies mee bezig gaat houden.

We hebben de gang van zaken even voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig.

Hoe ziet je dag eruit?

Jouw klant heeft een nieuwe vacature, dus je gaat langs voor de vacature-intake. Onder het genot van een kopje koffie, natuurlijk.

Zo peil je de behoeften van je klant. Je bouwt aan een sterke connectie met je klanten en doet er alles aan om die connectie te behouden, op je eigen manier.

Je weet precies wat jouw klant wil, en hierdoor kun je heel gericht op zoek naar kandidaten voor een vacature. Nu is het moment aangebroken waarop jij een knallende vacaturetekst schrijft, die aanspreekt op de doelgroep van je klant.

Zo, die ijzersterke vacaturetekst staat. Maar gelukkig is je dag nog niet voorbij! Natuurlijk heb je ook nog kandidaten nodig, en die komen (meestal) niet zomaar aanwaaien.

Je gaat actief op zoek naar nieuwe talenten. Hiervoor gebruik je ons interne wervingssysteem, LinkedIn en andere jobboards, maar ook sociale media zet jij in op je zoektocht naar de perfecte kandidaat.

Hebbes! Je denkt de perfecte kandidaat voor een vacature gevonden te hebben. Nu is het tijd om je kandidaat uit te nodigen voor een selectiegesprek.

Ben je na het gesprek nog steeds laaiend enthousiast? Dan draag je het stokje weer over en bied je het profiel van je kandidaat aan bij je klant.

Je klant is net zo enthousiast over je kandidaat als jij en je kandidaat heeft de baan gekregen. Je hebt nu twee partijen blij gemaakt.

Wat een heerlijk gevoel is dat!

Je hebt een topper van een kandidaat gevonden, maar je hebt op dit moment geen openstaande vacatures. Natuurlijk bied je die kandidaat nog steeds gewoon aan bij je klanten, want daar staan wij voor bij Adecco.

Wij wachten niet op kansen. Wij creëren ze zelf.

In een notendop :

Jij maakt de perfecte match tussen talenten en organisaties, op basis van hun wensen en behoeften. Eigenlijk ben je gewoon een soort cupido.

Maar dan op de arbeidsmarkt!

Wij bieden

 • Een fulltime werkweek van 40 uur, 32 uur p / w is eventueel ook bespreekbaar;
 • Een mooi salaris, secundair onder meer : vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en 13 ADV dagen;
 • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline;
 • Een baan bij één van de grootste HR dienstverleners ter wereld;
 • De kans om bij te dragen aan onze maatschappij d.m.v. deelname aan sponsorevents, waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan;
 • Waardering en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

  Wie ben je?

  Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Natuurlijk ben je van harte welkom om te solliciteren als je geen afgeronde hbo-opleiding hebt.

 • Een hbo-capaciteitentest is dan onderdeel van de sollicitatieprocedure;
 • Ervaring in recruitment en relatiebeheer is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie. Wij zijn benieuwd naar waar jouw kracht ligt!;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en de wil om samen met je team mooie resultaten te behalen;
 • Je bent nieuwsgierig; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Je krijgt hierin alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier