Tax Manager BTW
Meijburg & Co
Zwolle, NL
1 dag geleden

Ben jij op zoek naar een combinatie van vaktechniek, cliëntencontact en strategisch denken op zowel nationaal als internationaal niveau?

Meijburg & Co, een van de top belastingadviesbureaus van Nederland, is per direct op zoek naar een Tax Manager (WO) voor haar BTW-praktijk in Eindhoven.

BTW Vrijwel iedere deelnemer aan het handelsverkeer komt in aanraking met BTW. De BTW zal de komende jaren een steeds belangrijkere inkomstenbron worden voor Lidstaten in de EU en krijgt in het bedrijfsleven steeds meer aandacht.

De BTW-afdeling van Meijburg & Co bestaat uit ruim 50 specialisten die zich dagelijks bezig houden met een grote diversiteit aan BTW-vraagstukken van onze cliënten.

De fulltime uitoefening van dit specialisme en de samenwerking met internationale KPMG-kantoren waarborgt een ongekend kennis- en ervaringsniveau op alle BTW-relevante terreinen.

Hierbij wordt binnen Meijburg & Co uiteraard nauw samengewerkt met een groot aantal andere fiscale disciplines.

Functie Als Tax Manager zul je zowel binnenlandse als buitenlandse cliënten adviseren op een breed BTW-gebied. Je signaleert belangrijke ontwikkelingen binnen de BTW alsook andere indirecte belastingen en informeert je cliënten hier proactief over.

Samen met een Partner en / of Senior Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een uitmuntende cliëntrelatie en acquireer je nieuwe cliënten.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die een opleiding fiscaal recht of fiscale economie (WO) heeft afgerond en tussen de 3 en 6 jaar werkervaring heeft op BTW-gebied.

De ideale kandidaat heeft gevoel voor commercialiteit, is proactief en ondernemend. Een uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

Wij bieden

Een veelzijdige, afwisselende functie met veel vrijheid in een professionele organisatie, waarbinnen zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

De korte lijnen zorgen voor snel schakelen met collega’s. De werksfeer wordt, mede door de open-deuren-cultuur’, als zeer prettig ervaren.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vanwege de huidige situatie en de genomen maatregelen omtrent het COVID-19 virus is deze vacature tijdelijk on hold’ gezet.

Solliciteren is nog steeds mogelijk, wij zetten de procedure echter verder in gang indien de situatie dat toelaat. Vragen?

Neem gerust contact op! Wij staan je graag te woord.

Arbeidsvoorwaarden :

 • 27 vakantiedagen
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Deelname MLTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier