Persoonlijk begeleider | Nieuwbouw
's Heeren Loo
Noordwijk, NL
6 dagen geleden

Waar ga je werken?

Jij komt te werken op onze nieuwe locatie, de Mandarijnlaan, in Noordwijk! In december 2020 hebben we de deuren geopend van onze prachtige nieuwbouw locatie voor cliënten met een matige tot ernstige meervoudige beperking en / of ouder wordende cliënten.

In het nieuwe gebouw heb je veel contact met andere collega's. Samen zorg je voor een prettige woonsfeer.

Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan volwassenen met een matige verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag.

Op sommige momenten kan er sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag. Naast de begeleidingsvraag speelt ook de zorgvraag van de cliënten mee.

Verpleegtechnische handelingen kunnen voorkomen (denk aan insuline toedienen, metingen, injecteren, wondverzorging en zwachtelen).

Allen hebben behoefte aan duidelijkheid en structuur in een sfeervolle, huiselijke omgeving. Er wordt gewerkt vanuit de behandelmethode Triple-C.

Voor ons team zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Begeleider die, naast zijn / haar passie voor de zorg, van nature het talent heeft een goede onderlinge samenwerking te behouden.

Je bent een positief persoon en levert een constructieve bijdrage aan ontwikkeling en verandering. Je zet je met passie in voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg.

Wij vinden het belangrijk om jou voldoende ondersteuning en scholing te bieden, die aansluiten op jouw persoonlijke leervragen.

Wie ga je helpen?

Mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking kunnen niet altijd zeggen wat ze willen en uitleggen hoe ze zich voelen.

Jij begrijpt dit en past jouw manier van begeleiden hierop aan. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie.

Hierbij is jouw uitgangspunt dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij / zij doet waar hij gelukkig van wordt.

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere persoonlijk begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega.

Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval vertaal jij mogelijkheden naar een persoonlijk zorgplan. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en zijn verwanten en coördineert de zorg.

Daarnaast coach je collega’s en geef je richting. Ook streef je naar een optimale samenwerking tussen verwanten, dagbesteding en andere betrokken disciplines.

Dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij

 • Het aantal uren dat je wilt werken, spreken we af in onderling overleg. Afhankelijk van jouw wens en beschikbaarheid werk je tussen de 20 en 28 uur per week.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45 gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
 • Dit ben jij

 • Een professional met een afgeronde opleiding op niveau 4, bijvoorbeeld Verpleegkunde.
 • Je bent bij voorkeur bevoegd en bekwaam om medicatie te delen en verpleegtechnische handelingen uit te voeren.
 • Je kunt zelfstandig werken, maar samenwerken is belangrijk voor jou.
 • Je wilt elke dag leren door te reflecteren op jouw handelen. Anders denken, kijken en doen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je kunt jouw collegae coachen en je geeft prioriteiten aan.
 • Je bent beschikbaar voor dag, avond, korte en langere diensten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier