Allround renovatie timmerman
Abiant
Emmen, NL
6 dagen geleden

Over de functie

Mag jij graag onderhoudsklussen bij de mensen thuis uitvoeren? Heb je ervaring als allround timmerman? Dan hebben wij werk voor jou voor langere periode.

Voor een bouwbedrijf dat samenwerkt met een aantal woningcorporaties zoeken wij ervaren timmermannen die zelfstandig kunnen werken.

Je gaat je bezig houden met zeer uitlopende onderhoudsklussen zoals : gevelbetimmering, kleine herstelwerkzaamheden, afhangen van deuren, plaatsen van kozijnen, slopen van een tegelwand en keuken om daarna een nieuwe keuken te plaatsen.

Kortom, alle voorkomende timmerwerkzaamheden.

Functie-eisen

 • aantoonbare ervaring als (renovatie) timmerman
 • VCA-certificaat of bereid deze te halen
 • klantgericht en communicatief vaardig
 • rijbewijs B
 • zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever werkt samen met een aantal woningcorporaties aan de voorbereiding en uitvoering van groot onderhoud en verduurzamingsprojecten.

  Daarnaast ook aanneming, nieuwbouw projecten en verbouw-onderhouds- en renovatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers.

  Wat wij bieden

  Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met op termijn uitzicht op een vast contract. Het bruto uurloon ligt tussen € 14,32 en € 18,- op basis van de cao Bouw en zal afhankelijk van leeftijd en ervaring zijn.

  Daarnaast bouw je pensioen op in het BPF. Heb je interesse in deze vacature?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier