Begeleider jongeren 20-24 uur in Rhenen
Zideris
Rhenen, NL
4 dagen geleden

Met jouw hulp worden onze jongeren zelfstandiger!

Op de Sluis 3 / 4 begeleid je jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Doordeweeks help en begeleid je hen op maat zodat zij op de afgesproken tijd op de school of de dagbesteding zijn.

In het weekend zijn de bewoners vrij en heb je meer tijd om samen met hen leuke dingen te doen. In jouw werk ondersteun je de jongeren daar waar nodig, en daagt hen uit waar kan.

Je biedt structuur en zorgt met humor en enthousiasme dat de sfeer prettig is.

Omdat je jongeren begeleidt, heb je contact met ouders en bijvoorbeeld school. Je weet dat binnen deze contacten verschillende belangen kunnen bestaan die je werkzaamheden kunnen beïnvloeden.

Je vindt het belangrijk dat de bewoners en de woning er verzorgd uit zien. Daarom help je mee in het huishouden. En je maakt tijd vrij om rapportages, mails en andere informatie te lezen en te verwerken.

Omdat je werkt in een zelf organiserend team heb je speciaal aan jou toegewezen werkzaamheden. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en laat in de teamvergaderingen zien hoe je deze op orde hebt en met een open houding leer je van eventuele feedback.

Binnen de woning draaien wij met onregelmatige werktijden (er zijn geen slaapdiensten), waarbij je altijd kunt terugvallen op collega’s van de buurwoningen.

Wat krijg je daar voor terug?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Salaris (FWG 35) tussen de € 1861,- en € 2766,- per maand bij een contract van 36 uur
 • Onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Werkkostenregeling tot € 450,- per jaar
 • Ruim aanbod aan cursussen en coaching
 • Ondersteuning en feedback van je collega’s
 • Wat zit er in je bagage?

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO 3 niveau
 • Jezelf herkennen in de methode Gentle Teaching
 • Ervaring met de doelgroep
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten volgens rooster te werken
 • Hierbij stel ik je je nieuwe werkplek voor

  Op de Sluiswoningen wonen jongeren met een leeftijd tussen de 14 en 35 jaar. Zij hebben een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek als bijvoorbeeld taal of spraakstoornissen.

  Op Sluis 3 / 4 wonen voornamelijk cliënten met een matig verstandelijke beperking, o.a. met autisme, epilepsie, ADHD, Downsyndroom en / of spraakstoornissen.

  De begeleiding wordt gegeven volgens de methode Gentle Teaching. Dat wil zeggen begeleiden vanuit relatie en gelijkwaardigheid en alleen sturen en begrenzen als dit voor welzijn van de cliënt noodzakelijk is.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier