(Afstudeer)stage Environmental Consultancy
Sweco
Alkmaar, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het ontwerpen of ontwikkelen van de samenlevingen en steden van de toekomst?

Wil je jezelf verder ontwikkelen door vanuit je kennis over Environmental Consultancy mee te werken aan integrale projecten?

Reageer dan snel en neem contact met mij op. Ik maak graag kennis met je!

Wesley van Breda

Afdelingshoofd Environmental Consultancy

Sweco is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende (afstudeer)stagiair Environmental Consultancy per september! Je maakt onderdeel uit van een team Environmental Consultancy op één van onze kantoren in Nederland.

Wij richten ons op integrale projecten met betrekking tot gebiedsontwikkeling waarbij de nadruk ligt op een duurzaam gebruik van de ondergrond.

Hierbij kan je onder andere denken aan herontwikkeling van stationsgebieden, bodemsanering van woningbouw- en bedrijfslocaties, hergebruik van stortplaatsen en slim gebruik van bodemdata voor ruimtelijke ontwikkelingen.

Voor je stage zullen we een onderwerp kiezen dat past bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie én de eisen die je opleiding daaraan stelt.

Tijdens je stage zal je meedraaien in concrete projecten van onze klanten.

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage en heb jij affiniteit met bodem en ondergrond? Wil jij weten hoe het is om stage te lopen bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa en wil jij jouw bijdrage leveren om een project tot een succes te maken? Reageer dan nu!

Wij zoeken

 • Je volgt een relevante HBO / WO-opleiding in de richting van Milieukunde, Aardwetenschappen, Geo-informatie / GIS of Geotechniek;
 • Je bent communicatief sterk, ondernemend en ambitieus;
 • Je bent beschikbaar voor een periode van ongeveer 20 weken vanaf september.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Wesley van Breda, Afdelingshoofd Environmental Consultancy, +31 6 22815535 of via wesley.

  vanbreda sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle Olthof, Campus Recruiter, +31 6 22 21 42 92 of via danielle.olthof sweco.nl .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier