Quality Checker Amersfoort
FBD Bankmensen
Almelo, Netherlands
1 dag geleden

Quality Checker Amersfoort

Locatie : Amersfoort

Salaris : € 2.750 tot € 4.500

Aantal uur : 36 uur per week

Startdatum : In overleg

 • Ervaring met Customer Due Diligence en toe aan een nieuwe uitdaging;
 • Ben je resultaatgericht, integer en analytisch sterk; Wil je jezelf en je collega’s graag verder ontwikkelen?

  Dan gaan we graag met je in gesprek!

  Wat ga je doen :

  Als Quality Checker controleer jij de analisten op het gebied van de juiste procesgang. Jij zorgt ervoor dat zij een volledig, juist, re-construeerbaar en consistent klantdossier opleveren Als geen ander weet jij hoe belangrijk het is om de klant goed te kennen en zijn gegevens op een juiste manier te documenteren.

  Je beoordeelt op basis van de bedrijfsactiviteiten welke documentatie conform de huidige wet- en regelgeving benodigd is.

  Je voert een verificatie uit op de organisatiestructuren en stukken als de statuten, eigendomsverklaringen en uittreksels KvK.

  Waar nodig neem je contact op met de klant om het dossier te completeren.

  Je bent onderdeel van het team van CDD analisten. Je coacht de analisten en ben je een vraagbaak voor je collega’s. Je geeft feedback aan zowel het team als aan de analist zelf.

  Je werkt nauw samen met de teamleider en zorgt gezamenlijk voor een team van goed gemotiveerde nauwkeurig werkende analisten.

  Ook vertaal je voorschriften en procedures naar werkinstructies en signaleer je verbeteringen in de processen.

  Wat bieden we jou :

  We bieden je een uitdagende fulltime baan bij FBD waar je alle ruimte krijgt om jouw kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen.

  Je wordt gedetacheerd bij 1 van de Nederlandse grootbanken of verzekeraars. Je start je loopbaan bij FBD als Quality Checker en gaat dan verder naar een volgende uitdagende opdracht of je kiest ervoor om in dienst te gaan bij de opdrachtgever.

  We bieden je een salaris op basis van een fulltime dienstverband van maximaal €58.000.- per jaar per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) Daarnaast krijg je 25 vrije dagen, een pensioenregeling, een mobiliteitsregeling en persoonlijk opleidingsbudget.

  Waar ga je werken :

  Bij FBD als financieel professional.

  FBD detacheert zo’n 20 jaar kwalitatief goede professionals binnen de financiële dienstvelening. Wij hanteren een zeer persoonlijke benadering, flexibel, hoog kennisniveau en innovatief.

  FBD heeft een breed netwerk met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Als FBD-er wordt je structureel ondersteund door een team van een accountspecialist en commercieel manager.

  Jij hebt de regie van jouw carrière in eigen handen. Jij krijgt als financieel professional volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

  Jij bent ons kapitaal en via onze FBD Academie investeren we volop in het verbeteren van jouw kennis, houding en gedrag.

  De kansen zijn legio en de grens bepaal jijzelf!

  Wie ben jij :

  Wil je via FBD aan de slag, dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen.

  Je hebt in ieder geval al enkele jaren ervaring als CDD analist. Bij voorkeur heb je ook ervaring met het tegenlezen van reviews.

  Als persoon ben je nauwkeurig, risicobewust en heb je de wil om continue te verbeteren. Jouw coachende kwaliteiten zet je graag in om je collega’s vooruit te helpen.

  Je bent minimaal 32 per week beschikbaar.

  Interesse gewekt?

  Dan kom ik graag met je in contact! Ik hoor graag waar je nu staat en waar je je graag naar toe wil ontwikkelen. Reageer op de vacature of neem voor meer informatie contact op met Rosan Meijer, Accountspecialist, telefoon 06-48775281 of r.meijer fbd.nl.

  Artikel delen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier