Voorman montage (m/v)
Koers Oost
Almelo, NL
21 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor een opdrachtgever uit Hardenberg zijn wij op zoek naar een montage / logistiek voorman in de opbouw van o.a. magazijnstellingen.

Onze opdrachtgever heeft brede ervaring op het gebied van oplossingen voor logistieke problemen en de inrichting van magazijnen.

Ze zijn hierbij gespecialiseerd in magazijnen voor opslag, hierbij kan onder andere gedacht worden aan alle type magazijnstellingen, winkelstellingen, entresolvloeren en industriële hulpmiddelen.

Als voorman ben jij het aanspreekpunt voor collega's en overige contactpersonen op locatie. Je bent flexibel en weet meerdere klussen te coördineren.

De klussen zijn door heel Nederland en het kan hierbij kan om klussen van totale opbouw van magazijnen als enkel een stukje winkelinrichting.

De organisatie bestaat uit vier vaste medewerkers en op klus krijg je ondersteuning van extra montagemedewerkers. Hierbij kan het gaan om vakantiekrachten, maar ook krachten die langdurig ingepland kunnen worden.

Als team zorg je ervoor dat de magazijnstellingen (of overige stellingen en / of inrichting) wordt opgeleverd naar wens van de klant.

In deze functie heb je veel verantwoordelijkheid. Je bent een aanpakker en straalt dit over op jouw collega's. Daarnaast ben je fysiek in goede conditie en heb je geen last van hoogtevrees.

Ervaring op de heftruck is een vereiste. Is je certificaat verlopen? Geen probleem! Wij bieden je de kans om binnen afzienbare tijd een nieuw certificaat te behalen.

Bij goed bevallen kom je na een halfjaar uitzendbasis in vast dienstverband van de opdrachtgever.

Sta jij open voor een uitdagende en afwisselende baan binnen een snelgroeiende organisatie? Laat het ons dan weten en reageer direct op deze vacature.

Voor vragen neem contact op met Reno Timmerman via reno koersoostpersoneel.nl of telefonisch via 0548-745016.

Vaardigheden

Bij voorkeur soortgelijke werkervaring

Ervaring op de heftruck

Coördinerende en leidinggevende capaciteiten

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier