Binnendienst medewerker - Mijdrecht
Misck
Mijdrecht, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wat ga je doen?

Als binnendienst medewerker ben jij verantwoordelijk voor het mede-afhandelen van de orderstroom binnenland en export. Binnen deze internationale organisatie communiceer jij in het Nederlands, Duits en Engels met klanten.

Om je up and running te krijgen in deze rol krijg je een intensieve inwerkperiode. Hierdoor kan jij op relatief korte termijn klanten uitstekend adviseren over de producten.

Wanneer je helemaal thuis bent in deze rol is er ook de mogelijkheid om buitendienst werkzaamheden op te pakken. Dit betekent het bezoeken van (potentiële) klanten door Nederland en misschien zelfs daarbuiten.

Heb jij ook ideeën over marketing? Hier zijn ook mogelijkheden voor!

Welke skills zijn belangrijk?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Interesse in de techniek / bouw sector;
 • Naast Nederlands en Engels kan jij je ook prima redden in het Duits;
 • Enthousiast en communicatief vaardig;
 • Servicegericht (jij snapt hoe je klanten tevreden stelt).
 • Waar ga je aan de slag?

  Je komt terecht in een écht familiebedrijf : korte lijntjes, breed takenpakket en een open deuren cultuur. Van productie medewerker tot directeur, je komt hier iedereen tegen! Dit komt omdat het productiecentrum ook deels in het kantoor is gevestigd en je meer gevoel hebt bij de producten.

  Door innovatie, expertise en het toepassen van moderne technologie zijn zij marktleider binnen hun niche.

  Arbeidsvoorwaarden

 • 25 vakantiedagen;
 • 6,5 ADV-dagen;
 • Salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding;
 • Reiskostenvergoeding.
 • Interesse in deze functie? Solliciteer direct en / of Neem voor meer info contact op met Jorrit Bossers!

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  HOE HET ALLEMAAL BEGON..Misck is in 2014 opgericht in het oude stadshart van Utrecht met als doel om te groeien tot een kwalitatief hoogstaand recruitmentbureau.

  In eerste instantie richtte Misck zich voornamelijk op de werving en selectie van professionals in de IT en Infra. Later kwam hier ook de werving bij van professionals op het gebied van Finance en Office.

  Misck is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dit heeft ervoor gezorgd dat het gezellige grachtenpand ingewisseld moest worden voor ruimer kantoor in het gebouw van Hooghiemstra (met het Griftpark als achtertuin!)RECRUITMENT IS MAATWERK We zorgen ervoor dat capaciteitsproblemen worden opgelost waardoor de organisaties waarmee wij samenwerken zich kunnen focussen op zijn of haar eigen prioriteiten.

  Door de jaren heen hebben een sterk en goed onderhouden netwerk opgebouwd waarin kandidaten staan met ieder hun eigen specialisme en hun eigen kracht.

  Om relaties te onderhouden gaan wij gericht op zoek naar kwalitatieve samenwerkingen voor de langere termijn, zowel met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers.

  Bij Misck zijn we nooit uitgeleerd en zorgen we dat we altijd de ontwikkelingen van de markt in de gaten houden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier