Senior Recruitment Consultant
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Holland, Amsterdam
14 uur geleden

SeniorRecruitment ConsultancySalesHoud jij net zo veel van het recruitmentvak als wij? Ben jij graag het voorbeeld voor de organisatie als het gaat om recruitment skills?

Wij zijn op zoek naar een Senior Recruitment Consultant. Als Senior Recruitment Consultant weet jij als geen ander hoe je kansen kan creëren en kan omzetten naar concrete deals.

Het aanboren van nieuwe markten, acquireren van klanten en vacatures is jou niet onbekend. Daarnaast ben jij een kei in het leggen van relaties, met zowel kandidaat als klant.

Je krijgt er energie van om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en mooie deals te sluiten. Wie zijn wij? Morgan Green & Morgan Black is een recruitmentbureau gevestigd in Amsterdam.

Als werving- en selectiebureau richten we ons specifiek op hoogopgeleide professionals die werkzaam zijn in specifieke industrieën.

Morgan Green richt zich op de FMCG, Food&Beverages, Pharmaceuticals en Medical Devices. Morgan Black richt zit op IT. Door ons specialisme en de grote aanvraag vanuit onze klanten zijn wij flink aan het groeien.

Hoe werken wij? Bij ons op kantoor heerst een echte work-hard-play-hard cultuur. Je komt in een jong en enthousiast team terecht (die je maar al te graag wil verslaan tijdens een potje tafeltennis).

Jouw ontwikkeling is voor ons erg belangrijk, dus kijken we graag samen naar jouw persoonlijke groeipad. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning.

Denk daarbij aan Last Fridays, een maandelijks uitje waarbij we met het hele bedrijf (zodra de huidige situatie het weer toe laat) de stad in gaan om successen te vieren.

 • Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit : Zoeken naar potentiele kandidaten (via bijvoorbeeld LinkedIn);Interviewen van kandidaten;
 • Schrijven van wervende vacatures;Opbouwen van een persoonlijk netwerk met professionals;Acquisitie van nieuwe klanten en vacatures;
 • Bezoeken van klanten en opbouwen van klantrelaties;Verantwoordelijk zijn voor het behalen van KPI's & targets.Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde HBO / WO opleiding;Twee tot drie jaar ervaring binnen 360 graden recruitment;Sterke communicatieve & sociale vaardigheden;
 • Commerciële mindset;Fulltime beschikbaar;Ambitie om de winnaar te zijn!Wat bieden wij jou? Je gaat deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie, waarin wij jou een goed basissalaris bieden.

 • Daarnaast bieden wij jou : Een ongelimiteerde bonusregeling;Doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan : Senior Consultant / Principal Consultant / Teamleider / Trainer / Business Development;
 • Training & coaching (o.a. van onze in-house trainer)Maandelijkse & Jaarlijkse incentives (zoals exclusieve lunches en trips naar het buitenland).

  Ben je nieuwsgierig geworden? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou. Solliciteer direct of neem contact op met Katja Bobyleva via / 020 79 200 22.BBBH75734 159611562275801

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier