Vestigingsmanager Uitzendbureau
Luba Uitzendbureau
Leiderdorp, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de baan

Als vestigingsmanager bij Luba ben je verantwoordelijk voor je eigen vestiging. Jij zet de lijnen uit, analyseert de regionale markt en stelt vestigingstargets en -jaarplannen op.

Je geeft leiding aan je intercedententeam en realiseert samen met hen de vestigingsdoelstellingen. Naast het uitbouwen van bestaande relaties, probeer je met je commerciële drive ook nieuwe klanten binnen te halen.

De hoofdtaken van jouw functie zijn het zien, het creëren en benutten van kansen in de markt.

Als vestigingsmanager heb jij die baan

 • met inhoud
 • Bij Luba is je werk afwisselend en uitdagend. Je bent commercieel bezig. Je acquireert, bemiddelt, informeert en adviseert.

  Daarin neem je het voortouw en stuur je je medewerkers aan. En je streeft naar uitstekende resultaten. Kortom een baan met inhoud, verantwoordelijkheid en dynamiek.

 • met een prettige werksfeer
 • Jij bent contactpersoon voor flexwerkers en klanten. Waar jij veel voor kunt betekenen. Daar haal je voldoening uit. Op de vestiging werk je samen met een aantal vaste collega's.

  Maar je hebt ook veelvuldig contact met collega's op het hoofdkantoor en collega's op de andere vestigingen. Dit zorgt voor teamspirit en gezelligheid!

  Leiderdorp, een plaats waar no-nonsens en hard werken vanzelfsprekend is. Luba Leiderdorp is gevestigd in het prachtige pand Flexizone op de Touwbaan.

  Hier staat de deur tussen 8.30 en 17.30 open voor zowel werkzoekenden als ondernemers.

  Leiderdorp is rijk aan veel MKB’ers. Met een betrokken team adviseren wij deze ondernemers. Onze missie is vraag en aanbod bij elkaar brengen en dit met veel plezier doen! Nieuwsgierig geworden?

  Een lekkere kop koffie staat voor je klaar!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier