Vertegenwoordiger
Maxam Garagedeuren
Gronsveld, NL
1 uur geleden
source : deBanenSite

Maxam Garagedeuren zoekt een Vertegenwoordiger te Gronsveld MBO geplaatst op 22-02-2020

Vertegenwoordiger

Maxam garagepoorten is een snelgroeiende in de markt van buitenschrijnwerk voor nieuwbouw en renovatie. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zoeken we voor snelle indiensttreding een vertegenwoordiger?

Functieomschrijving :

Na een intensieve introductie, laten we je los op de markt van de particulieren. Als vertegenwoordiger ben je de vertrouwenspersoon van de klant en begeleid je de klanten om hun project te concretiseren en te realiseren.

Je voert verkoopgesprekken, geeft productinformatie, maakt offertes op maat en sluit contracten af. Je bent bouwtechnisch onderlegd en flexibel : avonduren en weekendwerk schrikken je niet af.

Je beheerst uitstekend van de Nederlandse en Franse taal.

Profiel :

Kan jij op een natuurlijke, ongedwongen manier mensen inspireren en overtuigen? Heb jij die doorgedreven commerciële attitude?

Ben jij een proactieve durver die wil scoren en groeien? Heb jij een eerste succesvolle verkoop ervaring achter de rug? Beschik je over een stevige portie gezond verstand?

Dan ben jij onze toekomstige verkoper!

Interesse in de functie van Vertegenwoordiger bij Maxam Garagedeuren regio Gronsveld?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier